Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати вбудований холодильник?

Сучасна кухня повинна бути одночасно функціональної і красивою. І вбудована техніка в повній мірі відповідає цим запитам. Така техніка встановлюється в спеціальних нішах і має дверцята, які не відрізняються за кольором і фактурою від меблів кухні.

Чим відрізняються вбудовувані холодильники?

Перш за все, це зовнішній вигляд. Якщо окремостояча техніка повинна органічно вписуватися в інтер'єр, але при цьому бути його центральної деталлю, то вбудовані холодильники набагато скромніше, адже цю техніку все одно заховають спеціальні шафи.

Між іншим, купить встроенный холодильник відмінної якості ви можете в інтернет-магазині 590.ua просто зараз.

Коли визначають розмір вбудованого холодильника, звертають увагу на два параметри: скільки місця під цей агрегат можна відвести, і якого розміру ніша в меблів для цього агрегату. В ідеалі все повинно бути розплановано заздалегідь: для пристроїв більшого розміру відводять короб з шириною приблизно 55 см і глибиною 53 см. А ось висота може бути найрізноманітніша: від 50 см (такий варіант можна взагалі розмістити під стільницею) до 150 см і вище. А маленькі і компактні варіанти облюбували власники смарт-кухонь. Причому в такій техніці є і морозильні відділення, і навіть двоє дверцят. Одним словом, замовляйте і техніку і меблі під неї одночасно.

Існують варіанти, коли холодильник буде повністю задекорований в меблі. Але якщо вибираєте «розумну» модель, то в цьому немає сенсу. У вас повинен бути доступ до електронної панелі, куди виводиться вся інформація про поточний стан і звідки здійснюється управління технікою.

Не забувайте, що для нормальної роботи компресора холодильника потрібен постійний приплив холодного повітря і відведення тепла. Ззаду і знизу в шафі повинна бути встановлена ​​спеціальна решітка. Її теж роблять в тон меблів.

Холодильник у вбудованому шафі по-особливому відкривається. Двері фасаду до дверцят пристрою може бути закріплена двома способами. Наприклад, за допомогою полозів, коли при відкритті дверей шафи дверцята холодильника від'їжджає на спеціальних «рейках». Однак при цьому між дверима залишається зазор, де може накопичуватися бруд. Інший спосіб навішування - це шарніри. В такому випадку дверцята відкриваються разом. Оскільки двері навішені фактично на дверцята холодильника, між ними немає зазору. Якщо у вас однокамерний варіант, то його простіше монтувати. У двокамерного доведеться простежити, щоб двері шафи збіглися з дверцятами холодильника.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь