Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати якісний пуховик на зиму?

Для того щоб холодні зимові дні приносили радість і можна було гуляти собі на втіху, кожній жінці потрібно тепло і стильно одягатися. І красивий яскравий пуховик може надихнути на прогулянки по засніжених вулицях замість того, щоб сидіти в ліжку. Проте вибрати дійсно якісну пухову куртку буває досить складно, тому варто розповісти про це більш детально.

До речі, в інтернет-магазині http://milanova.com.ua/ ви можете придбати якісні та довговічні пуховики за найпривабливішими цінами.

Правила вибору

Пухові куртки легкі, теплі, м'які, тому ходити в них справжнє задоволення. Причому сьогодні в моді не тільки зимовий одяг, в якій для утеплення використовувався натуральний пух (лебединий, качиний, гусячий і т.д.), але і з утеплювачем з штучного пуху (тінсулейт). Виріб з утеплювачем з Тинсулейт буде тонким і при цьому дуже теплим, однак коштують такі куртки досить дорого.

Зрозуміти, що перед вами дійсно якісний пуховик можна:

  1. по напису «down» на етикетці вироби;
  2. на бирці повинен бути зазначений стандарт DIN EN 12934, який свідчить про те, що наповнювач був належним чином оброблений і висушений;
  3. утеплювач повинен складатися на 80% з пуху, а решта 20% - перо;
  4. по рядку, яка повинна бути не одинарної і рівною;
  5. підкладка пуховика повинна мати рядок по квадратах, тоді пух не буде комкаться і буде рівномірно розподілятися по всьому виробу;
  6. в якісній куртці пух не повинен вибиватися назовні, тому його поміщають в спеціальний пакет, який має тефлоновмісні просочення.

Якщо куртка потрібна для поїздок за місто, то чим більший відсоток пуху буде в наповнювачі, тим краще. А ось якщо хочеться купити демісезонний курточку, то відсоток пуху в такому виробі повинен складати 50-60%.

Ну і не слід забувати про фурнітуру, адже саме від неї залежить те, наскільки зручно і швидко можна буде надягати і знімати пуховик. Ось чому важливо надіти куртку на себе і перевірити наскільки добре працює змійка, чи добре прикріплені застібки, заклепки і т.д.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь