Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Безвідсотковий кредит

Безвідсотковий кредит привабливий своїми умовами, чим суттєво виграє у виборі споживачів по його оформленню. Однак, насправді суть його полягає в декількох важливих моментах.

Якщо брати безвідсотковий кредит по кредитній карті, то за умовами такого договору враховується сумлінне погашення щомісячного мінімального розміру плати у встановлений пільговий період. У цьому випадку, важливо вчасно погашати ліміт, не переходячи межу терміну і протягом декількох днів, до списання коштів, не знімати готівку і не оплачувати товар в магазині. Але найчастіше такий підхід застосовується лише до безготівковим розрахунком, залежно від умов банків. Єдиним секретом в цій системі розрахунків є щорічне обслуговування карти. Однак, при регулярному користуванні карти, сума комісій за обслуговування буде абсолютно непомітною.

У разі безвідсоткового кредитування побутової техніки відсоток за користування кредитом банк закладає у вартість товару. Але при цьому можуть бути додані різноманітні комісії за розгляд заявки та оформлення документів. Тим самим, подібний метод призводить, в кінцевому підсумку, до подорожчання товару.

Також, безпроцентні кредити торгові мережі пропонують на товар, який залежався вже на скалада, і його необхідно в короткий термін реалізувати. В умовах жорсткої конкуренції з метою виходу з ситуації, що склалася і поповнення прилавка новими, більш сучасними продуктами, магазин знижує ціну товару і виставляє його на продаж, щоб покупця привернула доступна вартість в купе з кредитів в 0%.

Моніторинг окремих банків з умови безвідсоткового кредитування виявив, що такі кредити запитуються населенням частіше, ніж стандартні види кредитування, хоча по суті, вартість їх не дешевше, а буває навіть і дорожче кредитів з початковим внеском.

Сподіваємося, що стаття вам допомогла і ви почерпнули з неї для себе якусь корисну чи пізнавальну інформацію. Чекайте нових публікацій вже скоро.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Безвідсотковий кредит

Залишити відповідь