Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати вбудовувану електричну духову шафу?

Чи знаєте ви, що перші печі, які використовувалися стародавніми єгиптянами і римлянами, були побудовані з цегли і каменю? Сьогодні, до сих пір немає такої кухні, в якій можна обійтися без печі. Доступні на ринку пристрої дозволяють не тільки готувати печеня і пироги, а й обробляти їжу паром, і до того ж здатні самоочищатися від забруднень. Ми порекомендуємо, як правильно вибрати духову шафу електричний вбудовується для кухні.

Як вибрати духову шафу електричну?

Купуючи кухонну техніку в нову квартиру, або змінюючи струмінь, перед нами стоїть питання вибору відповідної нашим потребам нової побутової техніки.

Перед тим, як прийняти рішення, яку вибрати духову шафу на сайті https://mygoods.com.ua/shop/category/bytovaia-tehnika/vstraivaemaia-tehnika/duhovye-shkafy, варто дізнатися, чим відрізняються різні моделі і вирішити, які функції виявляться для нас затребуваними, а якими можна знехтувати.

Види електричних вбудованих духових шаф

Виробники пропонують великий асортимент електричних печей. Якщо перед нами стоїть завдання придбати духову шафу електричний вбудовується, який краще вибрати? Щоб відповісти на це питання треба розібратися з різними варіантами цього пристрою.

Все частіше, в нових будинках з тих чи інших причинами відмовляються від використання природного газу, тому вибір падає на духовки, що працюють від електрики. Однак і в будинках і квартирах з природним газом люди часто вважають за краще вибрати електричні духові шафи, які мають ряд незаперечних переваг, у порівнянні з їх аналогами, що працюють на газі. Електродуховки, як правило, мають більш широкий функціонал, різні режими випічки, розігріву, розмороження, режими для підйому дріжджового тіста, конвекцію, вбудовані мікрохвилі і систему самоочищення. Тому, хоч і ціна обслуговування таких моделей найчастіше вище, вони все одно користуються більшою популярністю.

Якщо є мета заощадити простір - замість двох приладів (духовка і мікрохвильова піч) краще вибрати електрична духова шафа, вбудований із функцією 2-в-1, який додатково має функції мікрохвильової печі. У такій духовці можна не тільки випікати блюда, але і розігрівати їжу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь