Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Автоматичні ворота, які вибрати?

Автоматичні, секційні або розсувні ворота - який би вид ви не вибрали, ці ворота повинні бути надійними і довговічними, тільки це дозволить вам щодня отримувати естетичне задоволення і впевненість в захищеності вашої території.

Автоматичні відкатні ворота

Автоматичні ворота - бездоганні в роботі, зручні у використанні і по-справжньому функціональні. Вибір виду воріт залежить від ваших уподобань, і від того скільки вільного простору у вас є. Якщо територія досить велика, є сенс придивитися до орним воротам, відкриваючись, вони вимагають багато місця, але зате виглядають дуже ефектно. Даний тип воріт можна назвати класичним в звичному нам розумінні.

Автоматичні розсувні ворота

Однак, якщо у вас немає достатнього місця для установки орних воріт, зупиніть свій вибір на відкатних або зсувних воротах. Вони не займають багато місця, так як при відкриванні плавно від'їжджають в сторону, що значно економить простір. Гаражні ворота з успіхом замінили ворота залізних гаражів, які були популярними в минулому столітті.

Секційні ворота

Автоматичні ворота, які вибрати? Гаражні ворота можуть бути орного, відкатного і секційного типу. Найчастіше в гаражний отвір встановлюють секційні ворота, їх основна перевага - економія місця при русі. Секційні ворота відрізняються тим, що відкриваються вертикально, тому у відкритому вигляді полотно воріт знаходиться вгорі і не вимагає додаткового простору. Колір полотна секційних воріт можна вибрати з безлічі представлених варіантів, також можна вибрати і найбільш підходящу фактуру полотна.

Автоматичні секційні ворота

У нинішній час на ринку присутній величезний вибір моделей секційних воріт, розрахованих на досить широке коло користувачів. В асортименті присутні як недорогі моделі, так і VIP -екземпляри з присутністю ексклюзивної обробки. Ціна секційних воріт визначається тільки дизайном вироби, але ніяк не надійністю, навіть найдоступніші за ціною моделі бездоганні в роботі.

Розпашні ворота

Розпашні ворота - класичний варіант воріт. Вони так само непорушні, як і багато років тому, тільки прогрес зробив їх більш зручними і функціональними. Кордонів дизайну, практично немає, вибір може обмежуватися тільки вашою фантазією. Ви можете замовити розсувні ворота, зроблені в стилі англійського замку або в суперсучасному стилі Hi- tech.

Автоматичні ворота

Який би дизайн ви не вибрали, ці ворота будуть надійними і довговічними, адже всі елементи декору мають антикорозійне покриття, а значить надійно захищені від небажаних природних явищ.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь