Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

А як же реєстрація торгової марки для Джейлбрейка?!

Promotion

А як же реєстрація торгової марки для Джейлбрейка?!

Минуло вже майже 12 місяців з моменту виходу останнього джейлбрейка для iOS. Джей Фріман був в числі перших творців магазину неофіційних додатків Cydia, (реєстрація торгової марки якої, з сарказмом натякає на садового шкідника, відомого як Cydia pomonella). Однак нещодавно хакер заявив, що «джейлбрейк мертвий».

Після виходу в березні 2017 року оновлення безпеки iOS 10.3, Лука Тодескі, відомий як один з найкращих спеціалістів зі злому операційної системи iOS, підтвердив слухи про припинення своєї діяльності та завершення роботи джейлбрейк-спільноти.

Дану заяву Тодескі зробив у своєму Twitter-акаунті. За його словами, з огляду на безпеку, нове оновлення від Apple - надзвичайне. На думку співавтора Cydia, це одна з основних причин, чому власникам iPhone та iPad не доступні інструменти для джейлбрейка на останніх версіях iOS.

Блокуванням джейлбрейка Apple серйозно зайнялася лише минулого року. Було зроблено ті кроки, яких любителі халявних додатків боялися найбільше. На початку 2016 року компанія з Купертіно доповнила свою команду відомими розробниками джейлбрейка Уіллом Страфаком і Джошуа Хіллом. У своєму колі дані особи відомі як Chronic та P0sixninja. На даний час хакери удосконалили захист для iPhone та iPad. Враховуючи той факт, що два провідних експерти з безпеки спільно із групою інших джейлбрейкерів, розробили платформу названу Apollo (реєстрація тм здійснена в 2016 році), власникам «яблучних» смарт-девайсів можна забути за «хакнуті» мобільні додатки, оскільки самі ж автори назвали своє творіння безпекою наступного покоління.

Хакери заявили, що досконало знають iOS, оскільки з часу її створення вникали в структуру та специфіку коду даної операційної системи. «Ми знаємо слабкі місця, на які слід звернути увагу, нам відомо, які частини коду захищені найменше і уразливі перед атаками нового типу», - прокоментували вони.

Тепер Страфак та Хілл з таким же ентузіазмом кодують операційну систему компанії Apple, щоб зробити її максимально довершеною та абсолютно захищеною.

Творець Cydia Джей Фріман переконаний, що в джейлбрейка немає майбутнього, оскільки спочатку функціонал операційних систем на айдевайсах був дуже обмежений, і необхідність у встановленні додаткових твіків була актуальною. На даний же час, можливість сучасної iOS надзвичайно широка, а тому все менше людей роблять джейлбрейк своїх смартфонів.

Якщо ви дбаєте за перспективність свого бізнесу, лише самого персоналу та спеціалістів недостатньо. Варто в першу чергу захистити саме інтелектуальну власність. Зверніть увагу на те, що реєстрація тм значно підвищить конкурентоспроможність вашої компанії та відкриє нові перспективи. Звернувшись до компанії «ТМ-Патент» ви впевнитеся, що реєстрація торгівельної марки є одним із найдієвіших способів розкрити весь потенціал вашого бізнесу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь