Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо жіночі сарафани - літні тренди 2018 року

Незамінний атрибут жіночого гардеробу навесні і влітку - гарний сарафан. Легке політиці допоможе не просто пережити щорічний гарячий спеку, але зробити це стильно. Кутюр'є вже представили нам свіжі колекції. Думки дизайнерів в новому сезоні розділилися: хтось бачить модницю лісової німфою, інші роблять ставку на нестаріюче ретро, ​​треті захопилися темою гламурної розкоші. Давайте розглянемо вдалі фешн-ідеї 2018 року. В такому розмаїтті ви легко виберете ідеальну обновку для теплого сезону.

В очікуванні спекотної пори особливою увагою фешн-гуру обдарували жіночі сарафани. Тож не дивно, адже це найбільш вдалий варіант для сучасної модниці на теплу пору року. Оригінальних моделей на подіумах було представлено безліч. Прямо очі розбігаються. Щоб вибрати кращу обновку, модниця обов'язково вивчить ключові тренди. Цим і займемося.

Незамінними в спекотні місяці пляжного сезону стануть легкі і відкриті літні сарафани в стилі мінімалізму. Однотонні вироби з продуваються натуральних матеріалів (бавовни, льону) відрізняються підкресленою простотою крою і категоричним відсутність декору. Такі як не можна краще впишуться в стритстайла-образи в умовах мегаполісу.

На іншому полюсі фешн-олімпу - елегантні вечірні сукні на тоненьких бретельках. Це шикарні моделі з пишними спідницями і навіть під'юбник. Вони прикрашені стразами, мереживом, навіть хутряною обробкою. Окремий тренд - блискучі вироби. Домогтися цього можна за допомогою тканини відтінку "металік" і паєток. Сарафан Харьков - оригінальний варіант коктейльного наряду для світського рауту.

На окрему увагу заслуговують ретро-моделі. Особливого поширення набули сарафани в горошок. Візерунок може бути і дрібним, і великим. Крій теж неоднозначний. Головне - наявність витончених вантажних кружечків на тканини.

Ще один важливий тренд - спокуслива прозорість. Реалізувати її можна за допомогою мереживних матеріалів або просвічує тканини, типу шифону. Пам'ятаємо, що під такий наряд обов'язково піддягаємо білизна в тон або тілесного відтінку.

До речі, вас може зацікавити одежда от производителя оптом Украина, яку ви можете придбати на сайті ag.ua вже зараз.

Відомо, що стильне плаття вибирається за типом фігури. Але не можна випустити з уваги і модні віяння. Трендовими визнані такі фасони:

  1. вільні довжини максі з легких тканин, що летять;
  2. грайливі міні А-силуету або з акцентом на талії;
  3. класичні міді розкльошені або приталеного крою.

Талія в літньому образі може і зовсім бути відсутнім, бути під грудьми або заниженою. Прямий силует розбавляємо розрізами, прісборочкамі, фактурними елементами: воланами, оборками, складками. Актуальним залишився відрізний верх. Оголені плечі роблять образ витонченим і крихким. Декольте на літньому вбранні завжди доречно. Воно може бути спереду або (ще цікавіше) на спинці. Вибирати коротку або довгу обновку цього літа - вирішувати вам. Можна навіть об'єднати два тренди і зробити ставку на асиметричний поділ "Маллет".

Особливу увагу приділяємо вирізу на сукні. Красиво виглядає фігурне декольте. Демократичним цибулю зробить нерівний асиметричний ліф.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь