Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Minix Neo U9-H: характеристика, основні переваги

Minix Neo U9-H - це смарт-приставка, презентація якої стартувала в березні 2017-го року. Головною родзинкою цього пристрою є те, що він здатний відтворювати відео-контент підвищеної якості включаючи повний набір сучасного відео формату. І це не дивно, адже розробники оснастили U9-H потужним процесором Octo-Core Cortex A53, який в поєднанні з Android 6.0 показує вражаючі результати по стабільності роботи і якості відтвореної картинки. 

Технічні особливості:

  1. Готовий до застосування прямо з коробки. Апаратна начинка приставки дозволяє використовувати пристрій без попередніх налаштувань. При цьому виробником встановлені широко функціональний медіаплеєр Kodi 17 і всі необхідні інтернет-додатки (Skype, YouTube та інші);
  2. Наявність потужного восьми ядерного процесора. Така компоновка забезпечує максимально комфортні умови для перегляду відео навіть з найвищою роздільною здатністю;
  3. Можливість для підключення периферійних пристроїв: аеромиші, веб-камери та інше.

Комплектація:

  1. Блок живлення;
  2. Кабель-OTG;
  3. HDMI-кабель;
  4. Пульт керування;
  5. Приставка з антеною;
  6. Провід мікро-USB.

Внутрішня начинка:

  1. Восьми ядерний 64-х бітний процесор Octo-Core Cortex A53;
  2. 2 гігабайти оперативної пам'яті стандарту DDR3;
  3. Відеокарта Mali-820MP3 GPU;
  4. WI-FI модуль.

Додаткові переваги

Крім того, приставка Smart TV minix neo u9-h має 16 Гб інтегрованої внутрішньої пам'яті, завдяки чому користувач має можливість встановлювати додаткові додатки. А наявність 3-х USB-портів дозволяє використовувати флеш-носії для запису вподобаного відео.

За відомостями проведених опитувань, апарат вже сьогодні користується шаленою популярністю серед любителів якісного контенту. До того ж володіючи малими габаритами він не вимагає для себе додаткового простору, що безумовно є незаперечною перевагою.

Незважаючи на те, що при виробництві приставки використовувалися високоякісні технологічні ресурси пристрій на ринку має прийнятну для рядового користувача ціну. І як запевняють нас розробники такий компактний мультимедіа-центр ще довгий час буде зберігати лідируючі позиції серед своїх конкурентів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь