Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати рулонний газон?

Для створення певного садового стилю використовують газонну траву, яку в минулі століття використовували в якості ландшафтного дизайну. Найбільш затребуваним вважається рулонний газон, тому зупинимося докладніше на виборі даного виду. Виготовляється рулонний газон на підприємствах, що мають обладнання, для створення даного продукту.

Основні переваги придбання і використання рулонного газону:

  1. Стійкість до перепадів температури. Незалежно від того, чи на вулиці мороз, чи суха вітряна погода, така трава приживеться без будь-яких проблем.
  2. Укладка рулонного газона  здійснюється незалежно від пори року, крім зими.
  3. Отримання швидкого результату.
  4. На такій поверхні не росте бур'ян та інша зайва трава.
  5. Легкість у прибиранні.
  6.  Такий газон не сприйнятливий до різних «захворювань».
  7. Довговічність газону, за умови покупки якісного товару спочатку.

Щоб зробити вірно свій вибір варто знати певні важливі нюанси.

В першу чергу варто подивитися на рівень висоти скоса рулонної трави. Коротка трава говорить про недоліки, приховувані самим виробником. Нормою вважається висота не більше 3 сантиметрів по всій територіальній площі газону.

Іншим значущим показником вважається свіжість рулонної трави. Найкраще купувати товар в день зрізання трави. Ознакою несвіжої трави є запах, що нагадує попрілість і жовтий відтінок самої трави. При прояві даних ознак купувати таку траву не варто. При свіжому газоні рулон розкочується безліч разів без втрати трави.

При покупці рулонного газону варто звертати увагу, щоб у газону не було на поверхні будь-яких місць, що нагадують залисини. Допустима норма такого недоліку - не більше 10 кв. см.

Щільність газону також є одним з дуже важливих елементів вибору. Трава повинна бути густою, тобто її щільність повинна становити в розрахунку 50 одиниць на 10 кв. см.

Перш ніж, робити свій вибір на користь такого виду газону варто ознайомитися з відгуками про виробників та якістю даного товару.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь