Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати світлодіодні лампи для автомобіля?

За світлодіодами майбутнє.

Немає кращої фрази, яка передала б всі переваги світлодіодних автомобільних ламп перед ксеноновими або галогенними. А як вибрати cветодиодные лампы для авто ми розповімо в даній статті.

Практика і досвід автомобілістів показують, що звичайні галогенові лампи світять погано і швидко перегорають. Ксенон, звичайно, служить довше, горить яскравіше, але до рівня світлодіодних ламп не дотягує.

Порівняно недавно, кілька років тому, ситуація була іншою. Коли LED лампи для авто тільки виходили на ринок, їх якість залишала бажати кращого. Яскравість перших моделей була меншою, ніж ксенон, термін служби приблизно як у галогенок.

Сучасні світлодіодні автомобільні лампочки за якістю, терміном служби і яскравістю перевершили будь-яке інше авто-світло.

Основними критеріями для вибору LED ламп для автомобіля є:

  1. яскравість;
  2. потужність;
  3. строк служби;
  4. можливість установки.

Яскравість світлодіодних ламп, всупереч сформованій за останні роки думці, залежить не тільки і далеко не від їх споживаної потужності. Відомі виробники таких ламп використовують у своїх лампах світлодіодні чіпи, які дозволяють отримати світлову віддачу до 130 Лм/Вт, і цей показник зростає з кожною новою моделлю чіпів. Якщо Ви ставите такі лампи в головне світло, то яскравість - це вирішальний фактор при виборі.

Споживана потужність може бути актуальною в декількох випадках: Вам необхідно постійно стежити за зарядом акумулятора, Ви використовуєте автомобіль в холодних умовах і заводите його переважно в мороз, Вам часто виїжджаєте на природу і необхідно підтримувати освітлення площі перед автомобілем. При гарній світловий віддачі, світлодіодні лампи відомих виробників мають низьку споживану потужність. Це дозволить продовжити життя акумулятора, а так само зменшити витрату палива.

З терміном служби все просто. Світлодіоди Cree, Samsung, Osram горять до 150000 годин або близько 20 років. Дешевий Китай починає моргати, в гіршому випадку, через місяць. Якщо Вам треба поставити світлодіоди в салон, то можна обійтися і недорогими варіантами, тому що світять вони непостійно. Для всього іншого освітлення рекомендуємо використовувати світлодіодні лампи Optima або інших відомих виробників.

На даний момент на ринку світлодіодних автомобільних ламп можна знайти будь-який доступний цоколь, а значить встановити їх можна практично скрізь. Однак, якщо Ви шукаєте світлодіодні лампи для головного світла, то необхідно заздалегідь знати, чи влізе лампа в простір під кришкою фари. Як показує практика, у іменитих виробників доступні різні варіанти виконання і форм ламп. А в поєднанні з якістю, гарантією і яскравістю їх LED лампи по праву вважаються лідерами ринку.

 



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь