Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості перил з нержавійки

Поєднуючи в собі гарний зовнішній вигляд і високу функціональність перила з нержавіючої сталі давно перетворилися на невід'ємний елемент при облаштуванні сходових маршів. Вони дозволяють не тільки забезпечити безпеку пересуваються по сходах людям, створюючи для них надійну опору, але і служать важливим предметом більшості сучасних дизайнерських рішень. Будівельники і архітектори застосовують їх в якості основного матеріалу при виробництві сходових огороджень. І подібний вибір цілком виправданий: перила з нержавійки крім високих міцнісних якостей відрізняються ще й небувалою довговічністю - термін їх служби, при правильному догляді, може досягати 50-ти років.

Варто відзначити,  якщо вас цікавлять перила з нержавійки, то рекомендуємо відвідати сайт https://artelkovka.com.ua/nerzhaveika-kiev/izdeliya-iz-nerzhaveyushchey-stali вже зараз.

Переваги нержавіючих перил

До інших переваг конструктивних елементів можна віднести наступні фактори:

  1. Вироби, завдяки наявності в них хрому, дуже стійкі до корозії і не бояться впливу вологи (вони можуть бути застосовані не тільки в приміщеннях, але і за їх межами);
  2. Жодним чином не реагують на перепади температур;
  3. Відрізняються невисокими розцінками;
  4. Не вимагають щоденного догляду (досить лише раз на місяць здійснювати їх чистку);
  5. Володіють малою вагою і дуже зручні в обхваті;
  6. Легко демонтуються і можуть бути застосовані повторно.

Типи конструкцій

Залежно від виду сходових прольотів можуть бути використані і різні варіанти поручнів з нержавійки. Зокрема, при облаштуванні маршових сходів характерним є застосування перил з наявністю рівних ділянок на всій їх протяжності. У той час як вироби, що використовуються для хребтових сходів, навпаки, відрізняються великою кількістю вигинів. Вибираючи такі конструкції важливо звертати увагу на якість стиків і швів, які повинні бути непомітними. Найбільш же складним і дорогим варіантом є елементи для гвинтових сходів - при їх виробництві метал гнеться за допомогою спеціальних інструментів, щоб надати виробам необхідну форму.

Завдяки тому, що нержавіючий матеріал легко піддається обробці, конструктивні елементи можуть виглядати по-різному. Їх поверхня буває матовою, глянсовою, золотистою і сріблястою. Широкий вибір варіацій дає можливість використовувати їх в будь-яких типах приміщень. Крім того, вони легко поєднуються як з бетонними і дерев'яними сходами, так і з прольотами, виконаними з облицювального каменю.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь