Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чим дивує користувачів новий Apple iPhone XS Max?

Любителі сучасних гаджетів із нетерпінням чекали 19 жовтня, коли офіційно стартує передзамовлення на новий Apple iPhone XS Max, який був представлений компанією всього місяць тому. Даний смартфон є переосмисленою версією торішнього iPhone X plus, однак має ряд відмінних рис, які роблять його бажаним придбанням для багатьох.

Отже, однією з головних переваг нового Apple iPhone XS Max є дисплей. Він має у своєму розпорядженні 6,5-дюймовий OLED-дисплей, який має щільність пікселів 458 на дюйм і роздільну здатність - 2688 на 1242. Крім того, він оснащений технологією True Tone, 3D Touch і HDR10. Придбати Apple iPhone XS Max ви можете в інтернет-магазині macuser.ua вже зараз.

Що ж стосується внутрішнього наповнення Apple iPhone XS Max, то він може похвалитися чіпом A12 Bionic, який обробляє до 5-ти трильйонів дій за частку секунди. До того ж новий смартфон споживає на 50% менше енергії і краще справляється з багатозадачністю, а його процесор розташований на 7нм архітектурі, 8 обчислювальних ядер, а вбудована пам'ять на вибір пропонується у варіантах 64 Гб, 256 ГБ і 512 ГБ.

Ще однією незаперечною перевагою Apple iPhone XS Max є його камера на 12 Мп з автофокусом і стабілізацією. І головна перевага в порівнянні полягає в її можливості знімати і робити якісні фото і відео навіть в умовах недостатнього освітлення. А функція Smart HD дозволяє об'єднати чотири кадри для досягнення максимальної якості знімка. До того ж, Apple iPhone XS Max здатний під час відеозйомки записувати стереозвук.

Ще один важливий аспект - захист від фізичних ушкоджень і безпека. Так, Apple iPhone XS Max може похвалитися можливістю безпечно перебувати під водою на глибині до 2-х метрів 30 хвилин. Води не боявся і його попередник, проте "пірнати" без наслідків він міг до 1 метра. А що ж стосується захисту від втрати, крадіжки і несанкціонованого доступу до персональних даних, то новий флагман може похвалитися технологією ідентифікації Face ID, які дозволяє розблокувати телефон в одну мить після погляду у фронтальну камеру.

Apple iPhone XS Max також перевершив свого старшого брата по тривалості роботи батареї, він тримає 25 годин в режимі розмови і 15 при відтворенні відео. При цьому смартфон має технологію швидкої зарядки і бездротової Qi.

iPhone XS Max з усіма своїми перевагами і досягненнями доступний і українським покупцям.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь