Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Модні сонцезахисні окуляри 2019

Мода 2019 року різноманітна, виразна і часом вона неймовірно дивує. Дизайнери не тільки вигадують футуристичні образи, а й повертаються до ретро стилю. Тому доказ - покази різних колекцій весна-літо 2019, де крім дивовижних образів можна спостерігати і варіанти сонцезахисних окулярів.

Основною відмінністю сонцезахисних окулярів один від одного є форма оправи, вона може бути абсолютно будь-якою в цьому сезоні, починаючи від крихітних трикутників, або котячих очей, і закінчуючи громіздкими трапеціями.

Коли починаєш підбирати собі модель, то хочеться придбати відразу всі сонцезахисні очки оптом, щоб були варіанти на будь-який випадок і за кольором і за стилем. Але перш ніж здійснювати покупки, звернемо свою увагу на модні подіуми.

Трендом цього року є  трикутні окуляри і котяче око. Перший екземпляр в колекціях зарубіжних дизайнерів оформлений принтом в горох, який є дуже популярним на даний момент. Окуляри за кольором можуть збігатися з підібраним одягом. Але така форма не кожній дівчині буде до лиця.

Окуляри ж котяче око можуть підійти багатьом, так як їх форм і розмірів безліч. Стиль 70-х на показах модельєрів присутній не тільки в одязі, а й аксесуарах.

Сонцезахисні окуляри авіатори залишаються в моді вже не перший сезон. З огляду на те, що сонцезахисні окуляри даного виду можуть бути розміру оверсайз і нагадувати маску льотчика, або можуть бути без оправи з непрозорими або прозорими лінзами, вони чудово підійдуть до спортивному стилю, стилю кежуал і стріт.

Прямокутна оправа сонцезахисних окулярів буде стильним доповненням до серйозного образу сучасної жінки. Але в деяких варіантах дані окуляри виглядають настільки мультяшно та іграшково, що підійдуть молодим дівчатам, тим самим створюючи родзинку в їх задерикуватому стилі.

Сонцезахисні окуляри в круглій оправі, закріпили за собою назву "Леннони", вони представлені в нових колекціях в різних варіантах: в металевій тонкій оправі, без оправи з кольоровими скельцями, в роговій оправі одного кольору зі склом і в багато інших. Жінки зможуть підібрати дані сонцезахисні окуляри практично під будь-який образ.

Вибираючи модні сонцезахисні окуляри, важливо пам'ятати не тільки про красу, а й про якість лінз, так як завдяки їм жінки захищають свої очі від шкідливих сонячних променів.

Удачі вам!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь