Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Цікаві та корисні товари для автомобіля

Пропонуємо до вашої уваги список цікавих та корисних товарів для вашого автомобіля.

М'яка плівка

Набридло внутрішнє оформлення автомобіля? Іноді хочеться додати новий дух салону і прикрасити його! При цьому не обов'язково переробляти все всередині. Достатньо буде обтягнути композицію з деяких елементів обшивки дверей і пластика. Новий вигляд вашому автомобілю гарантовано! Деякі умільці обтягують зовнішні частини автомобіля, такі як бампер, дзеркала заднього виду, ручки дверей і так далі. До речі, якщо вас  цікавить захист ручок skoda fabia, то радимо перейти за даним посиланням.

Пінний генератор

Корисна річ для тих, хто любить мити свою машину самостійно. Зручна насадка-розпилювач ефективно і рівномірно покриває шампунем автомобіль. Головне, дотримуватися пропорції води і концентрату шампуню при змішуванні. Тоді піна краще справлятиметься із забрудненнями і не потрібно буде додатково вручну терти автомобіль ганчіркою.

Захисна плівка під ручки дверей

У вашу машину часто сідають жінки? Помічена одна закономірність, якщо водій чоловік, а пасажир жінка, то на пасажирських дверях під ручкою швидко з'являється величезна кількість дрібних подряпин на лакофарбовому покритті кузова. Щоб цього уникнути, достатньо просто приклеїти в це місце прозору плівку, а якщо вас цікавить захист ручок skoda octavia, то придбати її можна за даним посиланням.

Захисна стрічка на пороги

Ще один засіб захисту автомобіля від людей. Кожен раз, коли ми сідаємо в автомобіль, ми випадково можемо зачепити взуттям поріг автомобіля і нанести йому пошкодження. А якщо автомобілем керує жінка, яка любить ходити на підборах? Уявляєте що може трапитися з порогом за пару років? Просте і недороге рішення цього питання - наклейте захисну плівку і будьте спокійні!

Насадка-розпилювач для балона з фарбою

Насадка-розпилювач допоможе рівномірно нанести на поверхню необхідну речовину. Легко фіксується на балончик і не випадає. Просто, зручно і дешево!

Маркер для видалення подряпин

Вашому автомобілю не один рік? Напевно у нього є подряпини на кузові, а особливо на бампері. Величезна кількість кольорів і відтінків у представлених маркерах допоможуть зафарбувати проблемні місця.

Універсальна накладка на задній бампер

Ця накладка особливо стане в нагоді тим, хто любить паркуватися задом і ще не повністю відчуває габарити автомобіля. Клеїться і прикручується на стандартний захист внизу бампера. За допомогою неї можна відчути невеликий удар, який сигналізує про перешкоду. Її не шкода, накладка для цього і придумана.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь