Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як отримати туристичну візу у США?

Вашою основною метою є відпустку в Америці, але потрапити туди не так і легко. Без візи ви не просунетеся до своєї мрії. Першим кроком до отримання туристичної візи є заповнення заявки на сайті Посольства США. Вам потрібно буде після відправки своєї електронної анкети заплатити 160 доларів. Далі чекайте запрошення на індивідуальну співбесіду в посольство США. З собою потрібно мати весь список документів. Туди входить інформація про наявність броні авіаквитків в обидва боки, проживання (копії про оплату).

На співбесіді Вас чекає здача відбитків пальців в електронному вигляді, а також бесіда з співробітниками посольства. Чудово те, що рішення по видачі Вам візи приймають відразу на місці! Вам не доведеться чекати в очікуванні рішення. Вам повідомлять разом з рішенням термін, на який вона Вам видається. Якщо ж Вам відмовили, хоча такий відсоток насправді невеликий, дозволяється повторна подача заявки. Ви будете вже розуміти свої помилки і обов'язково зрозумієте, як їх виправити. Звичайно, можуть і відмовити без повторної співбесіди. На це повинні бути вагомі причини.

Оформлення візи трудомісткий процес, який не всім під силу. Тоді можна вдатися до допомоги кваліфікованих фахівців, які працюють в компанії "Дольче Віта". Для цього необхідно перейти на дану сторінку https://visy-schengen.com.ua/usa вже зараз. Вони допоможуть розібратися у всіх формальностях. Головне зрозуміти, що отримання візи - це не везіння або лотерея, це ряд продуманих дій і ретельна оцінка фахівця з посольства.

Після успішного отримання Візи ретельно продумайте свою подорож. Якщо Ви збираєтеся відвідати кілька міст, то виділіть на кожне не менше 2-3-х днів. Інакше Ви не зможете відійти від переїздів і в метушні просто не зможете оцінити всю красу Америки! Відвідати Нью-Йорк мрія більшості мандрівників, які зважилися на відпустку в США. Центральний парк, Манхеттен, Емпайр-Стейт-Білдінг - всі ці місця у нас ще з дитинства на слуху. Ритм міста, просто збиває з ніг, кількість людей на вулицях колосальна. А чого варті неймовірні вогні Таймс-Сквер? Все це заворожує і дійсно варте того, щоб відвідати ці місця.

Поїздка в Сполучені Штати Америки - складний процес, що вимагає багато сил і часу. Але це повністю виправдовується враженнями, отриманими від подорожі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь