Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Квест-кімнати - один з кращих видів дозвілля

Кілька років тому здавалося, що жителів великих міст вже нічим, що стосується індустрії розваг, не здивувати. Кафе, кінотеатри, атракціони, розміщені в парках - всього було вдосталь на кожному кроці. Але тут з'явилися квест-кімнати, що завоювали любов величезної кількості дорослих і дітей по всій країні. Квест-кімнати, що відрізняються тематикою і рівнями складності, з'явилися у всіх великих населених пунктах. 

У чому ж секрет популярності квест-кімнат? До основних їх переваг варто віднести:

  1. чудову задумку ігор - будь-який квест являє собою окремий світ, потрапивши в який, кожен зможе на якийсь час забути про побутові клопоти та проблеми на роботі, ставши героєм приголомшливої історії, заснованої на сюжеті улюблених книг, фільмів і казок;
  2. високу якість оформлення: реалістичні декорації, ретельно продуманий звуковий та світловий супровід створюють особливу атмосферу всередині кімнати і змушують на якийсь час забути, що це всього лише гра, а не альтернативна реальність, запропонована Всесвітом;
  3. можливість весело провести час компанією, що складається з 2-5-ти людей, похід у квест-кімнату обов'язково стане незабутньою подією і незвичайним досвідом, який захочеться ще не раз повторити, привівши сюди всіх друзів і родичів;
  4. доступність з точки зору цінової політики - вартість квесту цілком прийнятна, до того ж, її можна розділити між усіма членами команди.

Варто відзначити, що відвідування квест-кімнат не вимагає особливої ​​підготовки. Буде достатньо Вашої кмітливості, логіки і вміння працювати в команді, щоб вирішити поставлені завдання і вийти з кімнати за наявні у Вас 60 хвилин.

Сьогодні існує величезна кількість пропозицій, різних за сюжетами і рівнями складності: для новачків і досвідчених гравців. Ви можете вибрати тематику одну з тих, яку пропонує квест комната Кадрум, і яка є найбільш цікавою саме Вам.

Єдина умова для відвідування квест-кімнати - попереднє бронювання. Цей вид розваги користується чималим попитом, тому про замовлення часу гри варто потурбуватися заздалегідь, інакше вільного місця може і зовсім не бути.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь