Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як взяти кредит із поганою кредитною історією?

Ніколи не варто виключати ймовірність того, що вам в певний життєвий момент будуть потрібні гроші в борг, а єдиним виходом з подібних фінансових труднощів стане термінове звернення до будь-якої кредитно-фінансова установа.

І якщо ви бажаєте вільно користуватися всілякими кредитними послугами, то вам слід максимально відповідально ставитися до своєї кредитної історії, залишаючись в категорії благонадійних і добропорядних позичальників.

Справа в тому, що кредит готівкою з поганою історією минулих взаємин з кредиторами може виявитися для вас недоступним, особливо в тому випадку, коли вам буде потрібна в борг велику суму грошей.

В цьому немає нічого дивного, адже будь-які банківські установи і більшість інших кредитних організацій завжди намагаються максимально скоротити власні ризики, утримуючись від обслуговування клієнтів, кредитна історія яких була в той чи інший момент зіпсована.

 

Де сьогодні можна швидко взяти гроші в борг з поганою кредитною історією?

 

В даний час значна частина банків проводить досить лояльну по відношенню до потенційних клієнтів, що бажають позичити гроші, політику кредитування, проте взяти швидкий позику із зіпсованою історією в подібних установах у вас навряд чи вийде.

Як варіант, вам можуть просто запропонувати оформити кредитну карту, кошти якої можна буде згодом перевести в готівку, проте доступний вам кредитний ліміт, як показує практика, буде зовсім невеликим.

Що ж стосується звернення до так званих мікрокредитних або мікрофінансових компаній, які сьогодні складають значну частину сучасного кредитно-фінансового ринку, то оформити кредит готівкою із зіпсованою кредитною історією у вас вийде з досить високою ймовірністю.

Подібні установи, як правило, не здійснюють детальну перевірку кредитної історії, орієнтуючись в більшості випадків виключно на поточний рівень платоспроможності можливого позичальника.

Також важливо відзначити, що швидкі позики готівкою від будь-яких МКК і МФК відрізняються надзвичайно спрощеним процесом оформлення, що дозволить вам взяти гроші в борг з поганою історією в найкоротші терміни.

При цьому від вас буде потрібно мінімальний пакет документів і довідок, які не пов'язані з питаннями офіційного працевлаштування та отримання постійного доходу. Спробувати взяти займ с плохой кредитной историей можна через сервіс uKredit.

Важливе значення має і той факт, що безліч солідних мікрофінансових і мікрокредитних компаній здійснює свою діяльність і за допомогою сучасних ресурсів і можливостей всесвітньої мережі Інтернет.

Це дозволяє кожному потенційному позичальникові оформляти швидкі кредити готівкою онлайн, тобто поза всякою залежністю від його поточного місця розташування, що дуже зручно, якщо людина в силу будь-яких причин не може відвідати місцевий офіс кредитора особисто.

 

Як виправити кредитну історію, щоб кредит готівкою не був проблемою?

 

На жаль, швидко відновити свою історію користування кредитними послугами не представляється можливим, а якщо говорити точніше, дане досьє можна тільки поліпшити, адже всі негативні записи в ньому продовжують залишатися протягом досить тривалого періоду часу.

При цьому ви здивуєтеся, але швидкі позики з поганою кредитною історією, що надаються МФК і МКК, допоможуть вам помітно підвищити свій кредитний рейтинг, якщо ви будете їх своєчасно погашати, про що в історії будуть з'являтися позитивні оцінки.

Як бачите, кредит готівкою з поганою кредитною історією сьогодні взяти дуже навіть реально, не витрачаючи при цьому значну кількість часу, головне, якщо вам гроші в борг потрібні терміново, то постарайтеся спочатку звертатися до найбільш лояльному до проблемних позичальників кредитору.

І не забувайте завжди виключно вчасно розраховуватися з подібними боргами, адже потрапляння до чорного списку або стоп-листа вже мікрокредитних (мікрофінансових) організацій практично повністю закриє для вас можливість кредитування.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь