Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Навіщо потрібні розсадочні картки на весільному банкеті?

У підготовці до весілля немає дрібниць. Продуманість деталей і аксесуарів робить подія, що запам'ятовується і яскравим. Взяти хоча б одну з головних героїнь весільного банкету - посадочні картки. Цією малятку під силу великі справи! Вона кожному гостю місце за столом підкаже, порадує своїм креативним видом, допоможе уникнути плутанини і стане приємним компліментом запрошеним. Якщо ж ви шукаєте, де провести весілля чи якесь інше свято в Одесі, придивіться до банкетного залу Vele Rosse: https://vele-rosse.com.ua/weddings/

Переваги використання розсадочних карток

Якщо весілля невелика, то всіх гостей можна розсадити і «вручну», без допомоги розсадочних карток. Але при організації масштабного банкету, з кількістю запрошених 50 осіб і більше, процедуру розміщення гостей за столом слід ретельно продумати.

Плануючи розсадження, враховують, насамперед, комфорт гостей. А для цього підбирають місце з оглядкою на вік, інтереси, сімейний стан і навіть образ думок рідних і близьких людей. І в цьому тактовному справі без розсадочних карток ніяк не обійтися.

4 функції розсадочних карток

  1. Економія часу - гості без проблем знаходять своє місце за столом, що дозволяє уникнути прикрих непорозумінь при розсадження і без затримок почати банкет.
  2. Демонстрація турботи молодят про своїх гостей - продумане місце за столом, приємне сусідство дарують можливість всім і кожному усвідомити бажаність і значимість своєї присутності на святкову подію.
  3. Доповнення святкової сервіровки - декоративне оформлення розсадочних карток служить яскравим акцентом весільного банкету, підкреслює стилістику весілля.
  4. Персональний подарунок-комплімент - гість може забрати додому свій, вигадливо оформлений іменний покажчик на пам'ять про святкову подію.

Ідеї ​​оформлення розсадочних карток

Ідею оформлення розсадочних покажчиків диктують загальна стилістика і тема весілля.

На замітку: зазвичай розсадочні картки робляться в одному стильовому рішенні з планом розсаджування та запрошеннями.

Впливають також і фінансові можливості молодят, якщо весілля задумана з великою кількістю запрошених і картки замовляються в друкарні. Важливий креативний потенціал молодят, якщо розсадочні листівки будуть виготовлятися ними самостійно, хенд-мейд, а також наявність або відсутність вільного часу.

Поради стиліста-декоратора в скарбничку розсадочних ідей

  1. Для весіль з фруктовою тематикою власниками для іменних карток виступають яблука, половинки апельсинів, лимони, гранати.
  2. На зимовому весіллі в ролі власників для карток можуть виступати шишки, волоські горіхи, припорошені золотою або срібною фарбою з балончика.
  3. Фактурно і ефектно виглядають розсадочні покажчики у вигляді фігурок кроликів, кленового листя, пташок. Це може бути і ажурна метелик, прикріплена до краю фужера, і кумедна пташка, вирізана з кори дерева.
  4. На, так званих, райдужних весіллях розсадочні листівки закріплюють на шпажках, уткнутих в міні-капкейки або різнокольорові макаруни, цукерки-рафаелки.
  5. На літніх весіллях дуже ніжно виглядають картки з використанням живих квітів - одиночних бутонів або міні-букетиків.
  6. Весілля, оформлені в романтичному стилі, практикують іменні листівки із зображеннями метеликів, сердечок, пташок, квітів.
  7. На весіллі в японському стилі органічно будуть виглядати журавлики, виконані в техніці орігамі, з іменами гостей на крилах.
  8. Весіллі в морському стилі логічно використовувати черепашки, гальку, паперові кораблики як іменних покажчиків, зображення якорів і маяків на розсадочних листівках.
  9. Весіллі в стилі Прованс дуже підійдуть букетики лаванди з прив'язаними до них посадочні картки.
  10. Для оформлення банкету весілля в стилі стиляг або диско можна використовувати імітації вінілових платівок.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь