Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибирати м'які іграшки?

М'які іграшки дуже люблять і діти, і дорослі. Багато людей мріють в подарунок отримати величезного плюшевого ведмедя або зайчика. На ринках і в магазинах такі товари дуже поширені. Нікому не важко буде знайти щось незвичайне, дуже красиве і ексклюзивне. Але іграшка може стати причиною травми малюка або алергічної реакції, тому вибирати її необхідно з особливою ретельністю.

Як правильно вибирати м'які іграшки і що потрібно враховувати?

  1. Ворс. Ворс у іграшки повинен бути з натуральної бавовни, особливо якщо подарунок призначений для зовсім маленької дитини. Для перевірки необхідно злегка його посмикати. Якщо ворсинки не залишаються в руках, значить іграшка досить якісна. Дітям до 2-х років краще не купувати плюшевих друзів з довгим ворсом, так як вони тягнуть все до рота, довгі волоски можуть потрапити в шлунок і горло. До речі, купить мягкую игрушку ви можете в інтернет-магазині "Товари оптом" за привабливою ціною.
  2. Наповнювач. Наповнювач повинен рівномірно розподілятися по всій іграшці. Вона не повинна бути десь надмірно набита, а десь бути напівпорожньою.
  3. Шви. Іграшка не повинна розповзатися по швах. Навіть ниток не повинно бути видно, інакше через бурхливі ​​ігри, іграшка може швидко прийти в непридатність. Особливо, якщо замість поролону, вона набита зсередини спеціальними гранулами для розвитку моторики.
  4. Барвник. Іграшки завжди, як правило, дуже яскраві. Вони привертають увагу. Фарба не повинна залишатися на руках, це свідчить про те, що іграшка якісна і безпечна.
  5. Запах. Якісна плюшева іграшка практично нічим не пахне. Якщо має стійкий та їдкий запах, значить, при виготовленні використовувалися неякісні матеріали і шкідливі барвники.
  6. Розмір. Для маленьких дітей краще вибирати плюшевого друга середніх розмірів. Занадто дрібні іграшки важко буде схопити і розглянути, а велика може придавити.
  7. Фурнітура. Всі клепки, ґудзики, бантики та інші дрібні аксесуари іграшки повинні бути добре пришиті або приклеєні. Особливо це стосується іграшок для малюків. Дуже важливо стежити за тим, щоб дитина нічого не проковтнула.
  8. М'які іграшки краще купувати в магазинах, де продавець зможе показати сертифікати якості та відповідності. Якщо таких немає в наявності, значить, іграшка не має належної якості, і важко буде сказати з чого вона зшита.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь