Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Підбираємо правильні і стильні сонцезахисні окуляри

Модні тенденції 2019.

Ця стаття про те, як правильно вибрати сонцезахисні окуляри в 2019 році, тут описані всі правила які варто враховувати при виборі окулярів, як не нашкодити своєму зору, як підкреслити обличчя, приховавши всі недоліки і підкресливши достоїнства. Ну і звичайно все про модні тенденції цього року.

Чим ближче літо, тим більш актуальним стає питання про покупку сонцезахисних окулярів. Цей аксесуар не просто захист від ультрафіолетових променів, солнцезащитные очки в Доме Оптики - це та деталь вашого гардеробу, яка додає вашому образу індивідуальність і вишуканість.

Найскладніше при купівлі окулярів - це підібрати потрібну форму. При виборі окулярів потрібно враховувати форму брів, наприклад, якщо брови напівкруглі то і окуляри повинні бути закруглені, ну а якщо ви є володаркою прямих брів, то вам слід підібрати прямокутні окуляри. Дужки окулярів не повинні бути тугими.

Посміхніться, правильні окуляри не зіпсують вашу чарівну посмішку, якщо окуляри підібрані правильно, то ви не будете відчувати дискомфорт. Що стосується лінз, то вони можуть бути будь-якого кольору, класичні чорні, жовті, коричневі, червоні. Важливо пам'ятати, що різні відтінки по-різному впливають на психіку. Також лінзи розрізняються і за матеріалом, з якого вони виготовлені.

Перевага скляних лінз полягає в тому, що вони добре захищають очі від ультрафіолету, і зображення буде менш спотвореним. У таких окулярів є один вагомий недолік, вони більш крихкі, ніж окуляри з пластиковими лінзами, і до того, ж якщо скляні окуляри поламані можна поранитися осколками.

У цьому сезоні модно носити окуляри авіатори, котячі і окуляри в стилі ретро. Але не варто сліпо слідувати останнім модним тенденціям, підберіть ті окуляри, які підійдуть до овалу вашого обличчя і підкресливши достоїнства. Якщо у вас кругле обличчя, то вам підійдуть квадратні окуляри з яскравою оправою. Для квадратного обличчя краще підібрати модні в цьому році авіатори.

До витягнутого обличчя варто підібрати великі панорамні окуляри. Тим, у кого обличчя в формі сердечка можна підібрати майже будь-які сонцезахисні окуляри, але краще за все підібрати окуляри без оправи. Вдалої покупки!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь