Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати жіночу термобілизну

Термобілизна - ідеальний вибір одягу для тих жінок, хто хоче виглядати красиво, не одягаючись багатошарово. Однак в пошуку кращого рішення сучасні модниці часто забувають про те, що основним завданням термоодяг є не стільки зігрів тіла, скільки створення оптимального мікроклімату, завдяки чому людина не мерзне і не потіє.

Не кожна жінка точно знає, що це таке, як виглядає термобілизна. З матеріалу даної статті ви дізнаєтеся, яким воно буває, чому працює по-різному і як правильно вибрати потрібний варіант.

Особливості

Свого часу термобілизна була придумана для спортсменів. Її основним завданням було зігрівання тіла від холоду. Сьогодні цей одяг має масу різновидів, а тому відрізняється призначенням. Залежно від технології виробництва вона може бути розрахована на теплу погоду, холоду, морози і міжсезоння.

Приставка «термо» у багатьох зв'язується з ознакою теплового зігріву. Багато недобросовісні продавці користуються незнанням покупців і продають їм саме звичайну натільну білизну, переконуючи, що вона володіє потрібним зігріваючим ефектом.

Справжнє термобілизна від alpinesport.com.ua/zhenschinam/women-thermowear володіє терморегуляцією, чого немає у звичайних кальсонів і теплих водолазок.

Її купують для спокійних прогулянок в холод, занять спортом або альпінізмом. У ній можна займатися бігом, сноубордом, кататися на велосипеді, лижах і ковзанах. Крім цього, білизну беруть жінки, які займаються екстремальним туризмом. Такий одяг виготовляють з матеріалів з еластичною структурою, вона щільно сидить на фігурі і не сковує рухів.

Жіноча термобілизна відрізняється від звичайного натільної особливою структурою високотехнологічних тканин. Текстиль має повітряний прошарок, яка торкається до тіла і нагрівається до комфортної температури. Повітряна подушка створює потрібний мікроклімат, що знижує втрати тепла при виході на вулицю.

Коли тіло виділяє піт, витрачається додаткова енергія. У порівнянні з простою натільною білизною текстиль термоодяг не вбирає піт, ніж виключається промерзання організму. Матеріал випаровує піт, виводить його назовні, за рахунок чого тіло залишається сухим і не витрачає енергію на зігрівання після виведення вологи. Температура тіла не змінюється, воно не остигає, навіть якщо об'єкт зйомки носить одношаровий виріб.

Переваги

Термобілизна для жінок має чимало переваг. Воно відмінно сидить на фігурі представниць прекрасної статі різної комплекції, що не настовбурчується і не задирається вгору. Цей одяг відрізняється різноманітністю шарів, може бути класичної шовного і безшовної. Шви у вироби плоскі, завдяки чому термобілизна не виділяється на тлі основного одягу.

Безшовні аналоги і зовсім унікальні: в залежності від товщини матеріалу і технології, що використовується плетіння ниток їх можна надягати навіть під вечірню одяг (наприклад, це можуть бути комплекти з термошорти і термомайкі або мереживні боді). Вироби такого типу дуже тонкі, не помітні під одягом, але при цьому вони не дадуть тілу ні перегрітися, ні замерзнути.

Крім цього, варто відзначити й інші переваги жіночого термобілизни, його відрізняють:

  1. практичність, довговічність і ефективність;
  2. естетична привабливість і функціональність;
  3. різноманітність відтінків і розмірної групи;
  4. варіативність і технологічність використовуваних матеріалів;
  5. широкий асортимент модельного ряду;
  6. різний тип плетіння ниток, наявність посилених вставок в місцях високого навантаження;
  7. зручність і комфорт носіння, різноманітність дизайну;
  8. доступність для широкого купівельного кола;
  9. різні типи призначення і ступеня інтенсивності навантажень.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь