Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати тканину для штор?

У цьому повному керівництві ви дізнаєтеся, як вибрати ідеальну тканину, виміряти вікно, а також швидко і легко пошити штори!

Вибір ваги тканини

Коли ви починаєте полювання за ідеальними тканинами для штор, пошуки можуть бути трохи приголомшливими! Якщо ви незнайомі з вибором тканин, завжди враховуйте повторення текстури, кольору і малюнка. Вага, яку має ткань для штор, фактура і прозорість відіграють важливу роль в загальному настрої кімнати і є ключовими елементами, які слід враховувати при виборі тканини для штор.

Легкі драпірувальні тканини, такі як бавовна і льон, пропустять трохи світла і створять цікавий ефект. Ви можете розглянути цей варіант тканини на сайті http://dekoteks.com.ua/ для кухні, пральної або ванної кімнати, де ви будете насолоджуватися великою кількістю світла.

Важкі драпірувальні тканини, такі як оксамит і булат, блокують більше світла і утворюють в більш важкі складки, створюючи більш теплий і романтичний настрій у вітальнях і спальнях. Якщо ви хочете контролювати світло і видимість в таких місцях, як ванна кімната та спальня, різні драпірувальні накладки можуть дозволити вам повністю блокувати світло, зазвичай затемненими тканинами.

Вимірювання і розміщення штор

Кілька типових помилок, які роблять домовласники, коли вішають штори і карнизи, вибирають штори, які є закороткими для кімнати, і вішають карнизи занадто близько до обробки вікна. Це може змусити стелі виглядати нижчими, а вікна меншими. Ви можете створити ілюзію високих стель, помістивши карнизи майже до стелі.

Виберіть метод підвішування

Далі ви захочете вибрати підвісний стиль для своїх штор. Розглянемо кілька основних стилів, які ідеально підходять для початківців.

Ви можете легко домогтися різного вигляду, змінивши довжину і вагу тканини драпірованих панелей. Натяжні стрижні - це економічний спосіб повісити штори без установки будь-якого обладнання, яке може пошкодити накладки. Ви можете зшити обідки за допомогою декількох ярдів тканини, щоб тимчасово приховати жалюзі і встановити їх протягом декількох хвилин за допомогою натяжних стрижнів! Стилізувати форму подолу або додати обробку, щоб додати елементи дизайну в простір.

Додавання вкладок до штор - трохи більше роботи, але може дозволити драпіровкам створювати більші складки при розтягуванні з боків, замість того, щоб групувати і створювати складки на стрижні. Зшийте смужки, щоб скласти навпіл і прикріпити до початку драпірування, рівномірно розподіленого по всій ширині панелі.

Використання кільцевих кліпів є ще одним швидким і простим способом створення прекрасного ефекту і ідеально підходить для початківців.

Тепер ви готові почати шити ваші ідеальні штори!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь