Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги покупки житла в новобудові

Покупку житлової нерухомості з упевненістю можна назвати важливим життєвим моментом, до якого потрібно підходити максимально ретельно, уважно, відповідально. В останні роки все більше людей вважають за краще купувати житло у новобудовах квартирам на вторинному ринку. Чому ж дане житло настільки затребуване? На це є свої вагомі причини.

Чому багато хто вибирає квартири в новобудовах?

Сучасні темпи будівництва, різні варіанти планувань, якісна інфраструктура та благоустрій нових житлових комплексів змушують людей робити вибір на користь новобудов. Їх переваги є цілком очевидними, але саме вони стають вирішальним фактором під час прийняття рішення про покупку:

  1. Одна з ключових переваг полягає в прийнятній вартості. Навіть в разі покупки квартири не з моменту закладення фундаменту, а за пару місяців до здачі, вартість квадратного метра від https://z-veja-2.com.ua/ru/flats буде в рази нижче в порівнянні з аналогічним вторинним житлом.
  2. Банківські установи охоче видають іпотеку на покупку нерухомості у забудовників, які вже добре зарекомендували себе.
  3. У квартирі в новобудові відсутнє неприємне минуле. Вона «чиста» з юридичної точки зору.
  4. Наявність упорядкованої території, починаючи від широких тротуарів і закінчуючи безпечними дитячими майданчиками, чистими дворами: в старих районах про таке можна лише мріяти.
  5. Сучасні будинки мають прекрасну тепло- і гідроізоляцію, що дозволяє витрачати менше на опалення.
  6. Не варто забувати про правильно встановлені сучасні високоякісні вікнах.

Де рекомендується купувати новобудови?

Забудовники на вибір пропонують безліч варіантів квартир в сучасних житлових комплексах. У вартість входять не тільки квадратні метри квартир, а й повноцінна інфраструктура, облаштований для життя простір. Йдеться про свого роду невелике містечко, квартальної забудови, де є торгові центри, парки, магазини, кафе і ресторани, паркінг, прогулянкові алеї, дитячі майданчики і зони відпочинку. З надійним агенством ви зможете розраховувати на вигідне укладання угоди і покупку нерухомості за прийнятною ціною.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь