Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати вакуумний насос

Спеціалізоване підприємство займається випуском і подальшою реалізацією вакуумного обладнання, яке ідеально підходить для застосування в промисловості. Правильний вибір насоса передбачає обов'язкове ознайомлення з доступною продукцією, яка відповідає встановленим стандартам.

Плануючи вибрати вакуумний насос, можна залишитися задоволеними його рівнем функціоналу і оптимальними технічними параметрами. Щоб придбати вакуумное оборудование ЭРСТВАК - переходьте за посиланням на сайт компанії-виробника.

Сайт: erstvak.com

Вибираючи вакуумний насос, бажано звернути особливу увагу на такі значимі аспекти:

  1. Бажано враховувати рівень вакууму. Наприклад, може знадобитися показник в 70 - 100 мбар. Для вакуумної сушки застосовують обладнання з 7 - 12 мбар.
  2. Бажано враховувати швидкість відкачування. При цьому застосовується система повинна бути герметичною, щоб вона могла успішно і безпечно застосовуватися в різних ситуаціях.
  3. Важливо враховувати речовини, з якими доведеться працювати. Наприклад, корозійні і їдкі реагенти можуть пошкодити звичайний вакуумний насос. У цьому випадку доцільно вибирати насоси, створені з хімічно стійких фторопластов. Для роботи з неагресивними парами можна використовувати стандартні моделі.
  4. Бажано враховувати доцільність контролю вакууму. Звичайний вакуумний насос підійде тільки для простих лабораторних процесів. Часом потрібно суворе дотримання регламентів, але з цим впорається тільки вакуум-контролер з підключенням до ПК.
  5. Важливо зрозуміти, чи потрібне вакуумний насос з вбудованими конденсаторами. Якщо проводиться вакуумна перегонка і сушка, то в насос потрапляють конденсуються пари. Для захисту застосовують краплевідбійники.

В даний час пропонуються різноманітні моделі вакуумних насосів, тому важливо уважно вивчити доступну продукцію і постаратися зробити правильний вибір з урахуванням існуючих потреб. Лише в цьому випадку обладнання порадує функціональністю і надійністю, оптимальними технічними параметрами і зможе успішно справлятися з поставленими завданнями. При правильному виборі вакуумного насоса можна бути впевненими в тому, що він зможе успішно справлятися з робочими завданнями, тому його покупка буде доцільною.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь