Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чоловіча косметика

В інтернет-магазині Barbercompany ви знайдете кращі косметичні засоби по догляду за обличчям, тілом та волоссям, призначені для чоловіків. Це не мода чи якісь інші надмірності. Ми виходимо з того, що справжній чоловік в наші дні повинен добре виглядати в будь-якій ситуації, піклуючись про свій імідж і черпаючи енергію з природи. Тому наша чоловіча косметика містить не менше 90% активних інгредієнтів натурального походження. Ми пропонуємо тільки якісну продукцію відомих світових брендів, таких як: Speick, Morgan's, Confianca, D.R. Harris, Truefitt & Hill, Taylor of Old Bond Street, Bluebeards Revenge і ін.

Косметичні продукти по догляду

Щоб шкіра на обличчі почувалася комфортно і виглядала більш здоровою, варто звернути увагу на спеціально призначені для неї косметичні засоби - мило та пінки для вмивання, чоловічі креми, скраби, маски, пілінги, бальзами для губ.

Якщо мова йде про щоденний душ, ми рекомендуємо широкий вибір ніжних очищувальних засобів - мило або гелі з приємним ароматом і зволожуючими властивостями. Стан шкіри в значній мірі поліпшують та освіжать різного роду креми для тіла і рук, лосьйони, муси і масла, які здатні також регенерувати клітини тканин.

У нас ви знайдете продукти для догляду за татуюванням і пірсингом. Адже ці прикраси вимагають особливих засобів для пом'якшення шкіри в місці малюнку або проколу, які одночасно повинні володіти протизапальними і антибактеріальними властивостями.

Аксесуари для догляду за тілом

На сайті Barbercompany.com можна купити не тільки косметику для чоловіків, але і різні банні засоби від англійської компанії Kent. Вона заснована в 1777 році і до сих пір робить свою продукцію ручним способом тільки з натуральних матеріалів:

  1. щітки для чищення нігтів на руках і ногах;
  2. зубні щітки з борсукового волосся;
  3. спеціалізовані зубні щітки для курців;
  4. щітки для тіла при прийомах ванни або душу.

З цим туалетним приладдям і аксесуарами найвищої якості щоденний догляд буде легким, простим та приємним.

Косметика для чоловіків марки Reuzel

Голландська торгова марка Reuzel - це культовий бренд по виробництву косметичних засобів для бороди, волосся, тіла та обличчя. Його створили відомі перукарі Лін і Бертіс - власники роттердамського барбершопу «Schorem Haarsnijder en Barbier». Пропозиція бренду включає:

  1. пасти, пудри, гелі, глини для укладання волосся;
  2. помади з волокнами для моделювання зачіски;
  3. тонізуюча піна для обличчя;
  4. гелі та пінки для вмивання;
  5. шампуні, тоніки та спреї для волосся;
  6. лосьйони після гоління;
  7. бальзами, кондиціонери, креми для бороди.

Продукцію компанії Reuzel купити можна на нашому офіційному сайті Barbercompany.com в широкому асортименті і за найкращими цінами.

Використовуючи чоловічу косметику та аксесуари, ви будете добре виглядати і почувати себе впевнено. Оточення це оцінить, особливо представниці прекрасної статі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.