Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати дизайнера інтер'єру?

Насправді питання, пов'язане з вибором дизайнера для переробки інтер'єру у квартирі чи будинку, досить складне і непросте. Якщо було прийнято рішення звернутися за допомогою до професійного дизайнера, то буде потрібно звернути увагу на кілька моментів. Причина в тому, що на сьогоднішній день почастішали випадки шахрайства, а також неякісного підходу до своєї роботи.

Дізнайтеся вартість послуг

Найчастіше вартість за послуги вказана на сайті дизайнера. Зазвичай, це ціна за 1 квадратний метр. Будь-який професіонал спочатку поцікавиться про суму, яку власник житла готовий витратити на ремонт. Виходячи з отриманої відповіді, він буде підлаштовувати свої роботи таким чином, щоб не вийти за рамки бюджету. Якщо вас цікавить дизайн квартир харьков, то радимо перейти за даним посиланням, не гаючи часу.

Однак багато людей свідомо уникають розмови про гроші, бо побоюються нарватися на шахрая або ж соромляться. У таких випадках робота виявляється марною - фахівець запросто може вибрати оформлення і товари, які виявляться не по кишені. Іноді дизайнери оцінюють клієнта за його фінансовими можливостями, тому не зайвим буде спочатку поцікавитися про середню вартість за послуги, а вже потім домовлятися про бюджет та план робіт.

Уточніть наявність додаткових оплат

Стандартний проєкт, який можна замовити за цим посиланням https://xata.kh.ua/services/dizajn-interera-v-xarkove.html, складається з креслень, пакета будівельної документації, підбору матеріалів, меблів, а також візуалізації. Але перш, ніж підписувати договір, слід дізнатися про всі найдрібніші деталі та підводні камені.

Важливо! Деякі дизайнери не обмовляють з клієнтами можливість безкоштовного внесення правок в підготовлені проєкти, тому важливо заздалегідь обговорити всі додаткові оплати.

Не зайвим буде поцікавитися, які саме роботи включає кожен етап робіт. Також потрібно запитати, скільки безкоштовних правок можна вносити в наявний план, скільки є варіантів перепланування, чи входять у вартість виїзди в будівельні та меблеві магазини. Всі ці моменти повинні бути чітко прописані в договорі. З цієї причини не варто поспішати й вносити передоплату. В іншому випадку можна залишитися з чисто формальним проєктом і списком матеріалів і товарів, які виявляться недоступними за своєю ціною.

Обов'язково вивчіть запропоноване портфоліо

Портфоліо - це один з найкращих спосіб зрозуміти, чи підходить дизайнер чи ні. У портфоліо повинні бути не тільки 3D візуалізації інтер'єру, але і реальні переробки у квартирах і будинках. Воно не повинно складатися з картинок, завантажених з інтернету - всі роботи повинні виконуватися безпосередньо людиною, до якого звертаються за послугою. При цьому дизайнер повинен з легкістю відповідати на всі запитання і не відходити від теми.

Важливо! Якщо в запропонованому портфоліо половина робіт завантажені з інтернету, то такого дизайнера найкраще обходити стороною.

Багато фахівців ведуть сторінки в соціальних мережах, де докладно розповідають про свою діяльність і зроблені проєкти. Тут також можна знайти відгуки й відповіді на найчастіші запитання. Така відкритість дозволяє залучати клієнтів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.