Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги професійної чистки зубів

Професійне чищення зубів може бути надзвичайно корисним для підтримки хорошого здоров'я порожнини рота і красивої, яскравої усмішки, без плям на зубах.

Хоча зуби можуть залишатися досить чистими завдяки гарній гігієні порожнини рота і послідовній процедурі догляду за зубами, з часом може відбутися скупчення зубного каменю, незважаючи на зусилля щодо його запобігання, тому важливо регулярно проводити чистку зубів.

У минулому вам, ймовірно, говорили, що чистка зубів корисна, але чи розуміли ви коли-небудь, як саме вам може допомогти ця процедура? Нижче наведені шість основних переваг професійного чищення зубів.

Профілактика і лікування карієсу

Можливо, найбільша вигода від професійного чищення зубів полягає в тому, що воно допомагає запобігти руйнуванню зубів. Чищення зубів може допомогти в лікуванні карієсу, який вже почався.

Зубний наліт може скупчуватися на поверхні зубів, незважаючи на зусилля щодо його запобігання. Глибоке або регулярне чищення зубів може видалити затверділий наліт, що утворився з плином часу, допомагаючи запобігти руйнуванню зубів.

Профілактика і лікування захворювань ясен

З часом на яснах і уздовж лінії ясен може накопичуватися все більше і більше бактерій, що підвищує ризик захворювання ясен.

Варто зазначити, що профессиональная чистка зубов не тільки очищає зуби, але також очищає ясна і лінії ясен, що допомагає запобігти захворюванням ясен.

Раннє виявлення проблем зі здоров'ям

При відвідуванні стоматолога для чищення зубів, стоматолог або гігієніст також перевіряє наявність інших проблем зі здоров'ям порожнини рота, таких як карієс, наслідки шліфування зубів і захворювання ясен.

При необхідності стоматолог і стоматолог-гігієніст можуть також провести рентгенологічне дослідження, яке може виявити різні проблеми зі здоров'ям.

Поліпшить усмішку

Можливо, саме помітна перевага професійного чищення зубів полягає в тому, що воно покращує усмішку пацієнта.

Коли зуби не очищаються регулярно, вони уразливі для плям, особливо якщо людина п'є багато кави, чаю або часто вживає продукти з високим вмістом цукру. Чищення зубів може видалити плями й залишить пацієнтові красиву, блискучу усмішку.

Збереже зуби цілими

Зуби використовуються протягом кожного дня. Без нагляду вони можуть зношуватися і випадати в міру дорослішання.

Корисно надавати нашим зубам турботу, яку вони відчайдушно заробляють, відправляючи їх до стоматолога для чищення в різні дні протягом року.

Економте гроші в довгостроковій перспективі

Багато хто не відвідує стоматолога для чищення зубів через страх, що це занадто дорого, а це не так.

Якщо у вас немає страховки, чистка зубів - відмінний спосіб уникнути більш дорогих стоматологічних процедур в майбутньому.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.