Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У чому переваги онлайн-кредитування?

Послуга отримання кредитів через інтернет стає все популярнішою серед людей. Основна причина підвищення популярності такого формату фінансового продукту полягає в тому, що він є більш зручним для позичальника. Звичайно, ставка по таких позиках набагато вища, ніж в банку, але вони й розраховані на короткий період. За кілька днів або тижнів користування кредитними коштами переплата виходить не такою істотною.

8 переваг онлайн-кредитування:

  1. Оформлення в будь-який час. Навіть вночі й у вихідні дні ви можете оформити кредит на карту онлайн в інтернеті. Вам не потрібно поспішати й міняти свої плани, щоб неодмінно потрапити у відділення банку в робочий час, чекати, коли кредитний менеджер вийде на роботу після святкових днів, або підлаштовувати свій час, щоб не потрапити на обідню перерву банківського співробітника.
  2. Відсутність черг. Вам не потрібно нудитися в очікуванні поки звільниться кредитний менеджер, щоб оформити заявку на сайті. Її розгляд відбувається за лічені хвилини, а постійні клієнти отримують миттєве схвалення в автоматичному режимі.
  3. Мінімум документів. Щоб взяти позику через інтернет, необхідно надати лише дані з паспорта та індивідуальний податковий номер.
  4. Не потрібна довідка про доходи. Для оформлення кредиту в інтернеті немає необхідності підтверджувати свої доходи відповідною довідкою.
  5. Не потрібні поручителі. Вам не доведеться шукати людей, які б могли виступати в договорі в якості поручителів.
  6. Зручні способи повернення кредиту. Робити платежі можна через касу банку, через термінали самообслуговування, за допомогою інтернет-банкінгу. Якщо у кредитної організації є офлайн офіс, то внести обов'язковий платіж або всю суму можна в касі цієї організації.
  7. Швидке зарахування грошей на карту. Кредитні організації зараховують фінансові кошти на зазначену в заявці карту протягом декількох хвилин після підписання віртуального договору. Іноді потрібно почекати до півгодини, наприклад, в нічний час або у святкові дні.
  8. Конфіденційність. Кредитні організації, як правило, не передзвонюють потенційному позичальникові для підтвердження будь-якої інформації, зазначеної в анкеті, щоб родичі, друзі або колеги не почули розмову і не дізналися про наявні фінансові труднощі.

Висновки

Оформлення позики через сайт мікрофінансової організації стане найкращим вибором для тих, хто не хоче розповідати про виниклі проблеми з грошима. У будь-який момент оформивши позику в інтернеті та отримавши потрібну суму на карту, не доведеться буквально стояти з простягнутою рукою перед рідними та знайомими. Звичайно, наважуючись на онлайн-кредитування, потрібно звертати увагу не тільки на переваги, але і на недоліки такого способу отримання фінансових коштів. Тільки зваживши всі за і проти, варто приймати остаточне рішення.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.