Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Зовнішня реклама: що це і як її використовувати?

Розглянемо що саме дає зовнішня реклама і як можна її ефективно використовувати.

Що таке зовнішня реклама?

Зовнішня реклама - це реклама, яку видно споживачам, коли вони виходять за межі своїх будинків.

Види зовнішньої реклами

Найвідомішим видом зовнішньої реклами є рекламний щит. Поширені форми зовнішньої реклами сьогодні діляться на три категорії:

  1. Рекламний щит. Більшість людей знайомі з рекламними щитами, незалежно від того, де вони живуть або подорожують. Білборди розміщуються поруч з автомагістралями з інтенсивним рухом, а також уздовж менш завантажених доріг. Водії бачать їх практично в будь-якому місці, тому що вони є ефективним і економічним засобом передачі інформації, яка географічно важлива - розташування найближчого мережевого ресторану швидкого харчування на маршруті, найближчого мотелю або кемпінгу на наступному виїзді.
  2. Транзит. Варто зазначити, що размещение наружной рекламы на боковинах автобусів є найбільш поширеною формою транзитної зовнішньої реклами. Також на станціях метро і в вагонах метро, ​​в таксі, уздовж доріжок аеропорту.
  3. Для малих підприємств. Найважливіша зовнішня реклама для будь-якого малого бізнесу - це вбудована зовнішня реклама: зовнішні вивіски. Власники бізнесу хочуть чітких вивісок, які добре помітні на відстані. Така компанія повинна передавати імідж бренду компанії, а також допомогти бізнесу бути яскравим і помітним.

Інші види зовнішньої реклами:

  1. Противірусні захисні екрани - в період коронавірусу стали дуже популярними, через те, що підприємства зобов'язані дотримуватися карантинних заходів.
  2. Об'ємні букви - даний вид зовнішньої реклами можна розмістити біля вашого магазину або офісу для залучення клієнтів.
  3. Світлові короби - один з найпопулярніших вдів світловий зовнішньої реклами. Перевага: привабливість, яскравість.
  4. Плакати для сендвіч-мена - досить новий вид реклами, який дуже наочно і інтерактивно інформує про акції або інші додаткові умови вашого підприємства або магазину.

4 поради щодо ефективного розміщення зовнішньої реклами

Зробіть вашу кампанію загальнодоступною

Щоб дійсно виділитися на тлі конкурентів, вам потрібно переконатися, що ви маєте вплив, і ваша реклама є загальнодоступною. Розгляньте сміливі маркетингові стратегії за допомогою креативних цифрових технологій, емпіричної реклами і, при правильному поєднанні, ваша зовнішня реклама буде поширюватися в соціальних мережах. Це відмінний спосіб збільшити охоплення і залученість вашої цільової аудиторії. Якщо люди готові говорити і ділитися з іншими тим, що вони бачили, то ваша реклама створює органічний ріст для вашого бренду. До речі, якщо ви хочете арендовать бигборд для рекламы в Киеве, то радимо перейти за посиланням вже зараз.

Розгляньте своє місце розташування і вашу мету

Якщо ваш офіс або магазин важко знайти людям, то потенційно географічно певний рекламний щит з направленим повідомленням - відмінне рішення для вас. Якщо ваша мета - впізнаваність і охоплення бренду, то розгляньте ротаційну рекламну кампанію, в якій ваше повідомлення обертається в декількох місцях для максимального впливу.

Проаналізуйте конкурентів

Перш ніж ви почнете давати рекламу, ви повинні розглянути своїх прямих конкурентів. Що ваші конкуренти роблять в тому ж самому сегменті? Відвідайте їх сайти в соціальних мережах, подивіться, про що говорять і чим діляться. Чи інтегрували вони свої кампанії в різні середовища? Що подобається вашій аудиторії? Що резонує зі споживачами? Аналізуючи конкурентів, ваша команда може розробити стратегічну кампанію, апелює до основних цінностей вашої аудиторії. Коли ви дивитеся на свою кампанію, запитайте себе - чи зрозумілий ваш посил? Чи достатньо вашої творчої уяви, щоб закрутити голову? Чи буде ваша аудиторія досить зацікавлена, щоб поділитися або розповісти про те, що вони бачили?

Нехай все буде просто

Зовнішня реклама потребує відчуття простоти в тому сенсі, що інформація повинна бути швидко зрозумілою. У вашій аудиторії може бути тільки короткий момент, щоб прийняти ваше повідомлення, тому складайте свій текст якомога більш лаконічним. Зображення повинні розповісти історію і привернути увагу вашого клієнта. Образи, які творчо передають основне повідомлення, також матимуть більше шансів бути розділеними і обговорюваними. З точки зору брендінгу, короткі, прості повідомлення та узгодженість між іншими медіаканалами об'єднаються, щоб створити кампанію, яка дасть вам найкращу віддачу від ваших інвестицій.

Якщо ви візьмете на озброєння наведені вище поради щодо ефективного використання зовнішньої реклами, то зможете зробити відмінне доповнення до своєї маркетингової стратегії.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.