Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо пасту для шугаринга

Як вибрати пасту для шугаринга - поради для новачка

Підібравши правильно цукрову пасту для шугаринга, вибравши потрібний склад, можна позбутися від волосся на цілий місяць. В основу цієї суміші входить гаряча карамель і різні масла на основі натуральних трав. Її купують в магазині або готують самостійно простим рецептом.

Важливість правильного вибору

Для проведення ефективної процедури необхідно не тільки знати правила використання даного засобу, але і компоненти самої суміші. Вибравши оптимальний склад і консистенцію, отримати хороший результат буде легко. Корисно проконсультуватися у фахівця, щоб відразу шукати варіанти з урахуванням типу шкіри. Ви можете купить пасту для шугаринга Diva, перейшовши за посиланням.

При виборі цукрової пасти для шугаринга основна увага приділяється складу. Те, що здасться оптимальним для домашнього використання однієї жінки, може виявитися абсолютно непридатним для салону. Якщо в складі цукрової карамелі для шугаринга вказані виключно натуральні компоненти, немає ароматизаторів і барвників, це не означає, що в ній не може міститися рослинних масел, які у деяких людей викликають алергію. Для домашнього вжитку цей вид цукрової маси підійде.

Фахівці, що працюють в салоні, вибирають карамель для шугаринга, яка також складається з натуральних продуктів, але не містить в своєму складі алергенів.

Види цукрових паст для шугаринга по щільності

Цукрові суміші для шугаринга різні як за своїм складом, але і за структурою. Існує поняття пластичності.

Від цього параметра залежить: наскільки міцно цукрова паста для шугаринга зафіксує волосся; скільки часу знадобиться на приготування складу; як довго маса зберігає свою еластичність.

  1. М'яка
    Цей вид карамелі для шугаринга нагадує рідкий мед. Її використовують для тонких, пухнастих і рідкого волосся. Вживати цю цукрову суміш можна на будь-якій частині тіла, але частіше процедуру депіляції проводять для особи і інтимної зони. Знімати карамель такої консистенції можна тільки один раз. Для продовження процедури беруть іншу порцію. М'яка суміш швидко тане, тому для депіляції потрібен навик швидкої роботи, якого бракує новачкам.
  2. Середня
    Класична консистенція, буде зручною для роботи як для новачків, так і для досвідчених майстрів депіляції. Вона наноситься руками або шпателем. В основному її рекомендують для волосся середньої жорсткості в таких зонах, як пахви, руки, ноги. Але це не означає, що цукрова суміш такої консистенції не придатна для будь-якої іншої частини тіла (бікіні, обличчя).
  3. Щільна
    Плюс цього виду в тому, що невеликим шматочком щільної карамелі можна обробити цілу зону. Застосовується на ділянках, де росте найбільш щільне волосся, - бікіні і пахвові западини. Матеріал розтоплюють за допомогою водяної бані. Також можна використовувати воскоплав або мікрохвильовку. Потім пасту розминають і переходять до процедури.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.