Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги оренди спецтехніки

Спецтехнікою називають цілий перелік транспорту, пристроїв і механізмів, призначених для виконання певних завдань в тій чи іншій галузі.

Сьогодні автовишки та інша спецтехніка незамінні на будівельних майданчиках, при виконанні земляних, дорожніх, комунальних робіт, при навантаженні і вивантаженні великих вантажів, при транспортуванні.

Саме завдяки техніці спеціального призначення скорочується час будь-яких робіт і збільшується продуктивність.

У випадках, коли робота на даній спецтехніці не є для організації профільною, вигідніше не купувати її у власність, а взяти в оренду.

Укладаючи договір оренди, замовник позбавляє себе від необхідності таких витрат:

  1. покупка палива;
  2. утримання і технічне обслуговування;
  3. пошук місця для сезонного зберігання;
  4. оформлення страховки;
  5. витрати на оплату праці машиністів та інше.

Як вибрати спецтехніку для оренди?

Компанії, що спеціалізуються на наданні даної послуги, пропонують в оренду наступні види техніки спецпризначення:

  1. підйомні крани;
  2. екскаватори;
  3. бульдозери;
  4. маніпулятори;
  5. трактори;
  6. навантажувачі та інше.

Взяти техніку можна на будь-який термін. При необхідності, договір оренди може бути продовжений. Найчастіше техніка надається в оренду з машиністом, який має відповідну освіту і досвід роботи в даній галузі.

Для того щоб правильно вибрати необхідну техніку за даним посиланням technosila.com.ua/arenda-spetstekhniki/, слід проконсультуватися з менеджером компанії, який допоможе вибрати модель, розрахувати потрібну продуктивність.

Компанія-орендодавець, надаючи клієнтам спецтехніку, несе відповідальність за її справний технічний стан. У разі якщо в процесі дії договору, техніка вийде з ладу, то орендодавець повинен надати заміну без додаткових витрат з боку замовника.

Переваги оренди спецтехніки

Однією з головних переваг прокату спецтехніки є доступна вартість. У великих компаніях клієнтам пропонують значний перелік техніки в оренду, тому орендар може підібрати спеціальне обладнання, яке необхідне для виконання конкретних завдань.

Залучаючи до роботи орендовану техніку, орендар використовує її стільки часу, скільки потрібно для завершення операції, а по закінченні робіт просто повертає її назад. Якщо ж техніка купується у власність, то власник несе додаткові матеріальні витрати в разі простоїв.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.