Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Apple iPhone XR: технічні характеристики

iPhone XR і його функції стали відомі широкому загалу під час презентації нових пристроїв у 2018 році.

На даний момент модель через майже три роки після презентації так само користується популярністю. Сьогодні iPhone XR можна придбати за привабливою ціною.

Смартфон iphone xr позиціонується як недорога модель телефону в лінійці iPhone X. Він доступний для ширшої аудиторії. Модель смартфона дуже популярна через своїх унікальні характеристики. А у зв'язку зі зниженням цін на неї попит виріс в кілька разів. Тепер ви можете стати щасливим володарем такого телефону.

iPhone XR: характеристики

У порівнянні зі старшими братами основні функції iPhone XR залишаються колишніми. Тим не менш, деякі функції iPhone XP були знижені, щоб досягти більш низької ціни продукту:

  1. Якщо iPhone X і останній iPhone XS мають занадто маленький екран для вас, а XS Max занадто великий, у Apple є нова пропозиція для нас. Це iPhone XR з 6.1-дюймовим дисплеєм. Однак, щоб життя не було занадто простим, дана модель відрізнялася від своїх менших братів і Max ще кількома рисами.
  2. Особливої ​​уваги заслуговує новий екран Apple-Liquid Retina HD. Він підтримує унікальні функції, які роблять пристрій незамінним помічником в роботі.
  3. XR має одну задню камеру і, отже, не пропонує нам оптичного зуму.
  4. Якщо говорити про захисні характеристики, то корпус має стандарт IP67, який є унікальним за своїми параметрами.

XR також має більш повільний LTE-модем, але для цього він має версію 128 GB (крім 64 і 256).

Специфікація iPhone XR

Ємність акумулятора в моделі iPhone XS становить 2658 мАг, що на кілька десятків міліамперUJLBY менше, ніж у попередника. Але давайте згадаємо, що в нових телефонах є менш енергійний чіп Apple A12 Bionic, виконаний в 7-нм літографії. Отже, час роботи на одній зарядці може бути довшим. iPhone XR отримав акумулятор ємністю 2942 мАг.

iPhone XS Max отримав акумулятор ємністю рівно 3174 мАг. Це найбільша з батарей, які коли-небудь з'явилися на телефоні iOS. Apple під час вересневої конференції хвалилася, що ця батарея, як очікується, забезпечить до 1,5 год більше роботи в порівнянні з ювілейною моделлю телефону iOS 2017 року. У меншій моделі це повинно бути приблизно на 30 хвилин більше. Цікаво, однак, що у нього є менша батарея попередника.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.