Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Харчовий раціон для сільсько-господарських тварин: про що подбати

У кожного власника тваринницьких господарств постійно виникає необхідність підвищити показники розвитку поголів'я свиней, великої рогатої худоби та птахів. Кожен фермер застосовує різні способи підвищення показників зростання тварин, і одним з найбільш ефективних варіантів вважається додавання в раціон харчування сухих кормів. Правильно підібрані кормові добавки для тваринництва сприяють вирівнюванню загальних пропорцій поживних речовин, вітамінів, корисних макро- та мікроелементів.

В Україні кормові добавки можна замовити в компанії «БТУ-ЦЕНТР». Знаменитий виробник пропонує широкий асортимент сухих кормів, що дозволяє підбирати відповідні добавки для різних видів сільськогосподарських тварин. Вся продукція компанії відповідає суворим державним нормам, міжнародним стандартам якості та безпеки. При цьому ціна кормів вважається найбільш привабливою на українському ринку. На сайті https://btu-center.com/promisloviy-sektor/tvarinnitstvo/kormov-dobavki/ можна ознайомитись зі списком пропонованих товарів та оформити замовлення на доставку кормових добавок по Україні.

Важливість використовування кормових добавок

Основою добавок виступають спеціальні кормові суміші, завдяки яким забезпечується повноцінний та збалансований раціон харчування тварин. До складу також входять різні мінерали, вітаміни, протеїни, що робить благотворний вплив на зростання та розвиток поголів'я, підвищення прибутковості тваринництва та птахівництва. Основна мета застосування добавок до основного раціону харчування – знизити витрати на вирощування тварин та підвищити якість одержуваних продуктів.

При правильному підборі кормових сумішей та добавок можна забезпечити наступну дію:

  1. повноцінний раціон: тварини отримують необхідний вітамінний та мікроелементний комплекс в конкретні етапи свого розвитку;

  2. поліпшення апетиту: худоба або птахи починають краще їсти, при цьому їжа засвоюється набагато швидше;

  3. прискорення виведення токсинів з організму;

  4. прискорення метаболізму у тварини, поліпшення розвитку;

  5. істотне підвищення відсотка виживаності (особливо у птахів);

  6. забезпечення ефективної роботи внутрішніх систем та органів тварин, нормалізація виділення гормонів та ферментів;

  7. зміцнення імунітету: підвищується стійкість організму до паразитів, інфекційних та інших захворювань;

  8. нормалізація роботи шлунково-кишкового тракту, зміцнення кісткових та м'язових тканин, суглобів;

  9. поліпшення показників несучості, удою;

  10. підвищення ймовірності багатоплідності (особливо серед свиней): в середньому зростання приплоду становить 15-20%;

  11. зменшення ризику ожиріння;

  12. мінімізація витрат на закупівлю кормових сумішей.

Для забезпечення найкращих результатів важливо підбирати кормові добавки в індивідуальному порядку, залежно від виду, віку, стану здоров'я та інших особливостей організму тварини. До того ж важливо строго дотримуватися рекомендованих добових норм.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.