Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ресторан у Львові, в якому ви ще точно не були

Він заховався поміж тінистих дерев одного з найпопулярніших парків Львова – парку Культури і відпочинку, що неподалік від центру міста. Тут вас огорне атмосфера вишуканості і свята, а разом із тим спокою та розслабленості. Досі не здогадалися? Отже, ви таки не відвідували Park. Art of Rest ресторан, який називає своєю філософією баланс між роботою та життям і пошук щастя в кожній миті.

Бронюйте на сайті artofrest.com.ua ресторан у Львові для святкування важливих подій, таких як весілля, день народження, корпоратив, конференція, або просто приходьте разом із сім’єю на недільний сніданок та оцініть високий рівень сервісу й естетики цього закладу, відчуйте кожну нотку витончених страв і вишуканих напоїв.

У чому особливість закладу

Атмосферу ресторану Park. Art of Rest складно описати в кількох словах. Адже це поєднання тиші та спокою заміського життя (хоч це ілюзорне відчуття, бо заклад майже в центрі міста), оточеного природою та зеленню, зі стилем і розкішшю богемного життя – дорогих напоїв та високої кухні. Водночас це місце, де можна провести ділову зустріч та відпочити із сім’єю. Таку багатофункціональність підкреслює і меню закладу, в якому поєдналися стави азійської, європейської та української кухонь, а також напої, зокрема вина, з усіх куточків світу. До того ж саме меню є кількох видів, залежно від часу доби, дня тижня і мети вашого візиту в ресторан:

  1. основне меню, страви з якого є базовими й подаються в усі дні тижня, а також входять до меню свят;

  2. бізнес-ланч – це меню дійсне із 12.00 до 16.00 у будні і чудово підходить для того, щоб зробити перерву у роботі або зустрітися з друзями за обідом;

  3. дитяче меню, розроблене спеціально, щоб зацікавити малих непосид і розвинути в них відчуття естетики в їжі;

  4. сніданки – це меню вихідного дня, дійсне із 12.00 до 15.00, яке містить легкі і поживні страви та десерти;

  5. коктейльна книга – знахідка для поціновувачів коктейлів та інших алкогольних напоїв, адже професійні бармени розробили коктейлі на будь-який смак, під кожну пору року;

Крім того, вражає і винна карта ресторану, адже енотека закладу складається з більше ніж 150 сортів та видів вина і не раз отримувала міжнародні нагороди.

Які послуги надає ресторан

Якщо вам сподобалося в цьому закладі, ви завжди можете повернутися сюди із більшою компанією, наприклад зі своїми співробітниками, для святкування корпоративу. Адже Park. Art of Rest має два великі зали на двох поверхах та окремі VIP-кімнати для камерних зустрічей і надає послуги із проведення та організації таких заходів:

  1. фуршети і банкети;

  2. бізнес-конференції та презентації продуктів;

  3. корпоративи;

  4. вечірки і дні народження;

  5. дитячі дні народження;

  6. весілля.

Будь-яка ваша важлива подія, відсвяткована в цьому ресторані, стане незабутньою, а ваші гості згадуватимуть про неї при кожній зустрічі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.