Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Придбання старого iPhone 11 Pro: економія та розкіш

Смартфони від компанії Apple є одними з найпопулярніших на ринку гаджетів у всьому світі. Однією з найпоширеніших моделей є iPhone 11 Pro.

Це чудовий смартфон, що забезпечує максимальний комфорт свого власника. Єдиний недолік, який має — висока вартість. Проте любителям продукції Apple не варто засмучуватися, якщо не вистачає коштів на покупку. Вони завжди можуть придбати вживаний iPhone 11 Pro.

Безпека купівлі вживаного iPhone 11 Pro

Існує чимало скептиків, які стверджують, що купівля вживаних смартфонів – не найкраща ідея. Однак, якщо грамотно вибрати торгову точку, то придбання 11 айфон бу дасть наступні переваги:

  1. Оригінальна якість. Більшість вживаних Айфонів використовували на території США, а потім їх доставили звідти в Україну. При виході нових моделей пристроїв від компанії Apple багато американців і жителів інших країн просто позбавляються від своїх старих телефонів на користь новинок. При цьому смартфони, що відкладаються в бік, ще не встигли застаріти й володіють усіма заявленими характеристиками.
  2. Доступна вартість. При виході нових моделей ціна на попередні версії різко знижується. Це дає можливість придбати продукцію Apple за доступною ціною. Тепер можна не брати кредит, щоб придбати iPhone 11 Pro.
  3. Повноцінний функціонал. Уживані телефони, що реалізуються надійними продавцями, мають усі заявлені виробником можливості. Це стосується операційної системи, встановлених програм, фото і відеокамер та іншого.
  4. Гарантована працездатність. Більшість вживаних Айфонів не тільки не були в ремонті, а й корпус навіть не розкривався. Тому вони мають стан новеньких телефонів на вітрині магазину.
  5. Додатковою перевагою є можливість придбання аксесуарів, наприклад навушників.

Вартість вживаного Айфона

На ціну вживаного iPhone 11 Pro та айфон 11 pro max бу впливає не тільки комплектація, але і стан телефону. Деякі пристрої мають незначні недоліки, які ніяк не впливають на роботу апарату. Як правило, це невеликі потертості. Однак за їх наявності ціна буде знижена.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.