Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Секрети успіху знаменитих бізнесменів

Інгвар Кампрад, засновник IKEA: Головне у бізнесі – кохання. Без неї не вдасться нічого продати людині, вона повинна симпатизувати вам чи вашій компанії. ІКЕА - найбільша мережа з продажу меблів або товарів для дому. Її знають буквально все, і без всенародного кохання такої б популярності не було. Тут немає нав'язливих продавців, до покупок має сама атмосфера і затишні інтер'єри.

Опра Вінфрі: Зробіть щось, на перший погляд, неможливе. У вас не вийде, але спробуйте знову. Вдруге все пройде набагато краще. Сьогодні Оправ – найбагатша чорношкіра жінка США, але вона не народилася успішною, такою вона зробила себе сама. Вона була сиротою, погано навчалася у школі, а у 13 років втекла з дому. У 14 вона завагітніла, але втратила дитину, і після цього пообіцяла собі змінитись. Опра почала вчитися і стала однією з найкращих, вступила до університету та стала телеведучою. Своїм секретом вона називає сміливість бути собою та відсутність страху невдачі. Більше про те, як досягти успіху в бізнесі - тут: https://golos.ua/dose/torner-dmytryj-grygorevych.

Брайан Трейсі, експерт у психології успіху: Кваліфіковані співробітники – 95% успіху бізнесу. Він вважає, що у компанії головне — люди. Тому потрібно ретельно шукати кожного, кого плануєте взяти до команди. Поспіх тут ні до чого. Наймайте тих, хто впишеться до колективу. І не забувайте створювати умови для роботи: мова тут не тільки про технічне оснащення, а й про відносини всередині колективу, та комунікацію керівництва зі співробітниками.

Дональд Трамп: Якщо ви не розкажете про успіх, про нього ніхто не дізнається. Трамп навіть не в сотні найбагатших людей Америки, але один із найвідоміших світових підприємців. І справа тут не в його стані, а в умінні створювати інфоприводи. Його ім'я — бренд, відомий у будь-якій точці земної кулі. При цьому він практично не знає, що таке сором і часто робить провокаційні заяви. Візьміть його приклад на озброєння: говоріть про себе та бізнес, створюйте особистий бренд.

Річард Бренсон, засновник Virgin Group: Намагаючись досягти успіху, залишайтеся порядним. Не робіть того, що не дозволить спати спокійно. Сьогодні він один із найбагатших людей Землі, тому рекомендуємо прислухатися до його поради. Ви можете виробляти дешеві та популярні товари, але робити це з великою шкодою для природи. Ви можете найняти великих професіоналів, але змусити їх ненавидіти роботу через погано оплачуваний ненормований графік. Як ви почуватиметеся при такому розкладі? Ви можете отримати прибуток і при цьому робити цей світ краще.

Білл Гейтс: Припиніть поводитися так, ніби житимете 500 років. Не марнуйте час, кожна секунда таїть у собі нові можливості. Плануйте свій день та намагайтеся зробити максимум корисних справ.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.