Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як чоловікові досягати своїх цілей?

Починаючи з ранніх років чоловік веде боротьбу за місце під сонцем. Відстоювання ідей, захист майна, придбання благ, вибір найкращої жінки – основні мотивуючі позиви до здійснення дій. Вчитися правильно, ефективно досягати поставлених цілей необхідно з ранніх років, тому що з кожним роком дорослішання завдання ставатиме все складніше. І чоловік намагається: у навчальних закладах набуває навичок спілкування з однолітками, отримує перші заперечення, відчуває перемоги та поразки, відстоює власне «я», паралельно закохаючись у найкрасивішу дівчинку у групі, класі.

Армія привносить у характер жорсткість, і навіть чітке розуміння, що генералом бути краще, ніж солдатом. В інституті приходить істина, що якщо не трудитися, то нічого в житті звісно ж хорошого не станеться. Тому чоловік обирає дію. Він хоче стати найкращим, наприклад, депутатом: https://www.5.ua/ru/novosty-kompanyi/hrazhdanyn-k-kotoromu-net-pretenzyi-v-sbu-chto-yzvestno-o-dele-ekskandydata-v-narodnie-deputati-dmytryia-tornera-advokat-264729.html.

Чоловіча енергія

У кожного чоловіка є абсолютно однакова кількість часу на досягнення задуманих життєвих цілей. Швидкість виконання завдань у придбанні благ залежатиме від наполегливого прагнення, яке доступне лише за наявності енергії. Гарні, розумні, здорові жінки завжди прагнуть вибрати енергетично сильного чоловіка, відчуваючи, що він зможе захистити і забезпечити її.

Зовні привабливий, але позбавлений енергії чоловік завжди програватиме енергетично сильної особистості з менш виразною зовнішністю. Знайти джерело для поповнення життєвих сил – первісне завдання. Улюблена жінка, справа, яка подобається, заняття спортом можуть сильно спростити шлях до досягнення цілей. Поцілунок з ранку, повідомлення від коханої «Ти найкращий» дають величезну мотивацію, що означає до країв насичують енергетичний резервуар.

Заряджений таким чином чоловік починає виконання трудових обов'язків, справ, дій, які, як він вважає, зроблять його переможцем, і досягає успіху. А наявність успіху підігріває значущість, що породжує новий енергетичний потік.

Вечірнє тренування насиченого життєвою силою тіла пройде дуже ефективно, чоловік відчує збільшену силу. У такому стані, задоволений і сильний, він повернеться додому, де обдарує кохану увагою. Інакше: подарує їй енергію. Основні джерела енергії для чоловіка: кохана жінка, кохана справа. Знайдете їх – перетвориться на переможця.

Чоловіча значимість

Чоловіки намагаються бути першими у кожному аспекті життєдіяльності. Майже завжди змагання проходить потай, але простежується повсюдно. Відчуття переваги дає Вам значущість і живить енергією. Джерело дуже хороше і сильне, але тільки коли вдається зайняти лідируючу позицію.

Якщо ситуація зараз складається не на Вашу користь – звичка отримувати енергію від відчуття власної значущості обернеться сильним споживачем життєвих сил. Для нормального функціонування та підтримки енергії на достатньому рівні необхідно створити базові джерела – любов і справу.

Якщо вдасться відкинути інші непостійні способи поповнення сил із зовнішніх джерел, Ви знайдете спокій і потужну впевненість у власних силах. Ви все зможете, якщо захочете Абсолютно точне твердження. Ланцюжок реалізації мети: бажання – енергія – дія – успіх – результат. Іншого шляху немає. Навколишній світ відкриває для кожного дорогу до найнеймовірніших речей. Треба тільки запастись енергією.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.