Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати компанію для перевезення вантажів?

Клієнтам, що відправляють на більшу відстань вантажі та товари, завжди важливо отримати якісний сервіс, професіоналізм та компетентність за заплачені ними гроші.

Тому організація вантажоперевезень має проводитись лише відповідальною транспортною компанією. А якщо ви шукаєте таку компанію, то рекомендуємо перейти на сайт https://perevezem.net.ua/ вже зараз.

На які критерії варто звертати увагу під час вибору перевізника?

Першочергові вимоги при виборі вантажоперевізника:

  1. Наявність ліцензії на право організації вантажних перевезень кожним із видів транспорту.
  2. Уточнюйте можливість надання потрібної вам послуги. Регіональні компанії можуть пропонувати перевезення автомобілями в межах міста чи довколишніх районів, послуги вантажного таксі, переїздів, такелажні роботи. Але не факт, що компанія організовує вантажоперевезення по всій території Україною або в інші країни. Або не надає послуги відповідального зберігання, кур'єра по країні, доставки до дверей, оформлення митних документів.
  3. Наявність та можливість страхування вантажів, оскільки будь-які вантажоперевезення є ризикованими.
  4. Коректність заявлених термінів. Оператор може встановлювати терміни перевезень вантажу на далекі відстані, але варто задуматися про виставлений транспортною компанією час доставки в тому випадку, якщо вам заявляють про дуже швидкий або короткий час здійснення замовлення.
  5. Ціна на перевезення вантажів. Сфера вантажоперевезень не терпить економії і якщо транспортна компанія заявляє, що здійснює перевезення за найнижчими цінами, є сенс задуматися про якість послуг. Можливо, сума на сайті є лише для заманювання клієнтів? І підсумкова сума можливо буде вже накручена з урахуванням різних обставин і необумовлених статей витрат?
  6. Автопарк транспортної компанії Важливо уточнювати наявність та кількість автомобілів для транспортування великогабаритних вантажів.

Всю цю інформацію часто можна дізнатися, відвідавши сайт перевізника. Докладніше уточнити інформацію можна у менеджерів транспортної компанії та вивчивши відгуки клієнтів.

Що ще варто врахувати?

Тако варто врахувати:

  1. Досвід транспортної компанії. Рекомендуємо зупиняти вибір на перевізниках, які працюють уже довгий час – компанія, що здійснює вантажні перевезення тривалий час, з більшою ймовірністю впорається з перевезенням специфічних вантажів, допоможе вибрати оптимальний варіант доставки.
  2. Компетентність співробітників – консультант, менеджер, диспетчер повинні якомога докладніше зуміти розповісти вам про всі особливості вантажних транспортних перевезень, швидко зорієнтувати вас за тарифами та підказати вам найкраще розв'язання питання.
  3. Також важливою буде і можливість мобільного моніторингу відправленого вантажу, послуга експедирування та охорони.

Варто уникати компанії, що мають погані відгуки від клієнтів, з малим автопарком, але заявляють про швидку доставку. Особливо слід уникати компанії з негативними відгуками про зірвані терміни та некоректні ціни, а також загублені вантажі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.