Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Захист ковшів екскаваторів

Жорстке облицювання - це застосування шляхом зварювання нового, твердішого матеріалу (або існуючої сталевої пластини) для запобігання зносу та продовження терміну служби. Де це ви робите? На тих деталях машини, які стикаються із землею з можливим стиранням: ковші, зуби, відвали, бульдозерні відвали, ножиці та навіть ґрунтозачепи.

Саме рівень стирання, бажаний термін служби та вартість нових землерийних інструментів визначають, чи є жорстке облицювання варіантом обслуговування для продовження терміну служби цих інструментів.

"Коли ви наносите легований матеріал на металеву деталь, він створює захист або захист від стирання, що супроводжується ударом, стирання, що супроводжується корозією, стирання, що супроводжується теплом, або стирання, що супроводжується будь-якою комбінацією цих факторів", - говорить Джон Лопес, регіональний спеціаліст з продажу сплавів Lincoln Electric.

Крім того, добре зарекомендували себе в останнє десятиліття просіюють і дробильні ковші, які можна придбати на складі ТД "Технокомплект", офіційного дилера в Україні. На сайті компанії можна вибрати й інше навісне обладнання, переходьте на посилання.

Мобільна дробарка

«Але ключове слово – стирання. Якщо у вас немає стирання як один із факторів зносу деталі, ви не повинні використовувати твердолобий продукт».

Зокрема, Лопес каже, що найпоширенішими винуватцями є стирання металу в землю з помірним ударом та зношування металу в метал. І менші насадки є винятком.

Ми переробляємо автомобілі, деревні відходи, пральні машини, сушарки, скло, автомобільні акумулятори, шини; Ми живемо у світі, де ми викидаємо всі, і всі ці предмети подрібнюються та переробляються», — каже він. «У вас є всі ці різні інструменти, такі як молотки, подрібнювачі та ножі, які подрібнюють весь цей матеріал.Тому, коли ці деталі зношуються, вони мають бути відновлені та жорстко оброблені, щоби продовжити термін служби цього обладнання».

Лопес каже, що першим фактором у визначенні того, скільки продовженого терміну служби може бути додано, є довкілля. «Північна Кароліна, де бруд є червоною глини, трохи відрізняється від роботи у Флориді, де у вас є більш абразивний пісок, або на Гаваях з великою кількістю коралової породи», — каже він.

«Це залежить від умов, у яких ви працюєте, але зазвичай ви можете очікувати від чотирьох до 10 разів більше за життя, в деяких випадках навіть більше».

Стаття ТД "Технокомплект".



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.