Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Україні будуть шити «італійські» джинси

Рівненський льонокомбінат готовий до старту виробництва джинсів, які будуть шити за допомогою новітнього обладнання з Італії. Дану інформацію повідомили місцеві ЗМІ з посиланням на підприємство.

Як повідомляється, на базі льонокомбінату мають намір випускати джинсові штани, моделі яких будуть створювати схвалені Vogue українські дизайнери. Новітнє італійське обладнання, вартість якого склала майже 1 мільйон євро, направлено на виробництво і обробку джинсів в рамках проекту «GOLDI JEANS». На даний момент всі необхідні верстати і машини вже прибули на підприємство, їх готують до експлуатації.

За словами кураторів даного проекту, в розпорядженні співробітників льонокомбінату тепер є великий перелік обладнання, зокрема є верстати для забарвлення, накладення різноманітних малюнків, складок, принтів і навіть потертостей.

При цьому представники Рівненського льонокомбінату відзначають, що в перспективі на підприємстві планують налагодити виробництво плащової тканини.

До слова, запуск даного проекту встиг вчасно, адже в уряді мають намір закрити відому мережу магазинів «Глорія Джинс», яка належить російському однойменному бренду.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь