Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На Львівщині помер підліток через неправильний діагноз лікарів

У Львівській області помер 12-річний хлопчик через несвоєчасний і неправильний діагноз медиків. Родичі загиблого підлітка вимагають негайного розслідування.

Батьки 12-річного хлопчика розповіли, що перебуваючи в селі у бабусі, коли їх син поскаржився на погане самопочуття, зокрема на болі в животі. Прибулі співробітники «швидкої допомоги», госпіталізували підлітка в районну лікарню. За словами тітки Романа, яка перебувала з ним весь час в медустанові, лікарі запевняли її, що у хлопчика або отруєння, або тепловий удар. Родичі загиблого зазначають, що лікуючі лікарі довго не могли поставити правильний діагноз, тим часом підлітку ставало гірше, і батьки вирішили самостійно доставити Романа до Львова, де міські лікарі діагностували у нього заворот кишок. Підліток був уже в критичному стані, хлопчикові не допомогли операції, які провели львівські лікарі - Роман помер.

Медики районної лікарні стверджують, що робили все можливе, а на момент обстеження, у підлітка не було виявлено патологій. Міські лікарі на захист своїх колег відзначають, що побачити заворот кишок можливо було тільки на спеціальному обладнанні, якого в районній лікарні немає.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь