Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Мелітополі 4-х річна дитина знаходиться в реанімації через гру з сірниками

У населеному пункті Мелітополь (Запорізька область) 4-х річна дівчинка підпалила саму себе, граючи з сірниками. Малеча в тяжкому стані, її мають намір доставити в опіковий центр Запоріжжя санітарною авіацією. Про це розповідають місцеві інформаційні видання з посиланням на лікарів Мелітополя.

Як повідомляється, 17 липня поточного року 4-х річну дівчинку доставили в місцеву лікарню батьки, які і розповіли медикам про те, що дівчинка гралася з сірниками, в результаті чого підпалила на собі одяг. Мелітопольські лікарі діагностували у дитини глибокі опіки І і ІІ ступенів. При цьому медики зазначають, що шкірний покрив дитини обпалений більш ніж на 50%.

На даний момент дівчинка не транспортабельна, вона знаходиться під постійним контролем медиків в реанімаційному відділенні. Також за станом дитини спостерігають обласні лікарі, які консультують міських колег за допомогою глобальної мережі. У Запоріжжі дитину готові прийняти, як тільки її стан стабілізується. Для цього буде залучена санітарна авіація, яка доставить дівчинку і її батьків в обласний опіковий центр, де дитині нададуть необхідну кваліфіковану медичну допомогу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь