Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Google створили віртуальні тури по музеям України

Американська компанія Google розробила віртуальні екскурсії по семи українським музеям, які знаходяться в різних регіонах держави під відкритим небом. Про це інформує британське інформаційне видання ВВС з посиланням на розробників.

Як повідомляється, здійснити віртуальну подорож можна на спеціально створеному сайті «Музеї України під відкритим небом». Для відвідувачів ресурсу створений зручний інтерфейс у вигляді карти. Вибираючи конкретне місце, користувач може виявитися в історичних місцях української держави, ознайомитися з народним побутом та архітектурою, а також дізнатися багато нового і цікавого з історії України.

Подорожуючи 3D-туром, відвідувач сайту відчуває повне перебування на місцевості завдяки режиму Street View на картах Google.

Розробники відзначають, що ресурс є частиною проекту «Автентична Україна». Для огляду користувачів були обрані музеї народної архітектури і побуту у Львові ( «Шевченківський гай»), Києві (Пирогово), Ужгороді, Переяслав-Хмельницькому, а також Центр народознавства «Мамаєва Слобода» (Київ), резиденція Богдана Хмельницького (Чернігів) та заповідник «Хортиця» в Запоріжжі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь