Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Трускавці ледь не помер від зневоднення бегемот з цирку

15 серпня, в населеному пункті Трускавець (Львівська область) мало не помер бегемот з цирку. Дану інформацію із закликом про припинення вбивати тварин опублікували зоозахисники «UAnimals» на своїй сторінці в Facebook.

Як повідомляють члени організації, напередодні в населеному пункті Трускавець, де в даний момент знаходиться «Великий Будапештський цирк» від спеки і зневоднення ледь не помер бегемот, який експлуатується працівниками закладу.

За словами співробітників ДСЧС, на гарячу лінію близько 14:40 год надійшов сигнал від керівництва цирку про те, що стан тварини значно погіршується. Для порятунку бегемота співробітники служби доставили близько восьми тонн води в цирк. При цьому в ДСЧС відзначили, що співробітники, зокрема керівництво цирку, порушуючи закон, продовжують перевозити диких звірів, використовуючи їх в розважальних номерах.

Варто відзначити, що зоозахисники повідомляючи цю новину, ще раз звернулася до всіх громадян України, особливо до місцевої влади і правоохоронних органів, з проханням надалі не дати садистам знущатися над беззахисними звірами.

«Ми за цирк без тварин!», - написали представники «UAnimals».



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь