Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Українська вчителька виграла конкурс у Кембриджі

Вчителька англійської мови загальноосвітньої школи № 26 м. Кропивницький Олеся Гудименко стала переможницею Міжнародного конкурсу Cambridge English Schools competition 2017. Дана інформація з'явилася на офіційному сайті заходу.

Як повідомляється, всього в престижному конкурсі взяли участі 120 представників різних держав, з України Олеся була єдиним викладачем, який ризикнув випробувати свої сили і знання. За умовами конкурсу, учасники повинні були продемонструвати свою унікальну концепцію навчання.

Для Гудименко мотивацією послужила обіцяна нагорода - двотижневе навчання в коледжі одного з найпрестижніших ВНЗ всього світу. До слова, до цього викладачка не брала участь ні в одному подібному конкурсі, а ось її учні систематично займали призові місця на олімпіадах і змаганнях з англійської мови.

Для участі в конкурсі викладачка залучила своїх учнів-одинадцятикласників. Олеся запропонувала хлопцям проїхатися на уявному автобусі в майбутнє, де на кожній зупинці учні одним малюнком зображували, що означає англійська мова для кожного з них. Така незвичайна гра, яка дозволяє дітям усвідомлювати роль досліджуваного, викликала схвалення у журі.

Зараз Олеся Гудименко готується до нового навчального року, а враження від поїздки і курсів, сподівається вона, допоможуть їй мотивувати її учнів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь