Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Алжирі на наступний день після весілля чоловік подав до суду на дружину через макіяж

В африканській державі Алжир стався курйозний випадок - наречені почали з'ясовувати стосунки за допомогою суду вже на наступний день після весілля. Про інцидент повідомляють місцеві ЗМІ.

Справа в тому, що новоспечений чоловік не впізнав свою дружину без макіяжу, коли на наступний день після весілля дівчина вирішили постати перед чоловіком у всій красі. До цього дівчина при зустрічі з майбутнім чоловіком завжди була нафарбована.

Чоловік подав позов до суду тому що він впевнений, що його дружина весь час його обманювала, при цьому житель Алжиру звинувачує жінку в шахрайстві і в якості моральної компенсації вимагає від неї 20 тисяч доларів США. У таку суму чоловік оцінює завдані новоспеченою дружиною психологічні страждання.

За словами самого позивача, до весілля його наречена завжди виглядала доглянуто і була для нього красунею. Однак на наступний день після весільної церемонії чоловік не впізнав дружину. Чоловік зізнається, що спочатку він подумав, що до них в квартиру забрався злодій, проте дівчину видав її голос, коли та почала заспокоювати чоловіка.

Варто зазначити, що судові органи населеного пункту, де проживають молодята, взяли до розгляду позов обманутого чоловіка.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь