Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Українські спортсмени блискуче виступили в перший день всесвітньої Універсіади

Днями в Тайбеї (Тайвань) стартувала всесвітня Універсіада, де беруть участь 142 країни. Українські спортсмени в перший день змагань завоювали 4 нагороди. Результати заходу опублікували на офіційному сайті XXIX Всесвітньої літньої Універсіади.

Останні дні літніх канікул українські спортсмени зустріли в Тайбеї, де встигли в перший день змагань завоювати одну золоту медаль, одну срібну і 2 бронзові нагороди. При цьому Михайло Романчук, заплив на 400 метрів вільним стилем, виграв «золото» і встановив рекорд Універсіад.

Скарбничку студентської збірної України срібною медаллю поповнили гімнасти в командних чоловічих змаганнях. Ігор Радівілов, Олег Верняєв, Петро Пахнюк, Євген Юденков і Владислав Грико в командному турнірі набрали 257,900 бала, поступившись при цьому тільки гімнастам з Японії, які отримали 260,225 бала. «Бронза» дісталася росіянам. До слова, варто очікувати медалей від українських спортсменів і в індивідуальних змаганнях зі спортивної гімнастики, адже країну представлятимуть Олег Верняєв та Ігор Радівілов.

Дві бронзові медалі Україні принесли дзюдоїст Андрій Колесник, який виступав у ваговій категорії понад 100 кілограмів, а також Ксенія Пантелєєва, яка боролася в півфіналі в індивідуальному турнірі шпажисток.

Таким чином, українська збірна на даний момент займає 6 місце в загальнокомандному заліку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь