Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Миколаєві 100 людей 3 дні поспіль влаштовували масові бійки

Увечері у четвер, 19 жовтня, миколаївські правоохоронці затримали основних заколотників бійки. Про це інформують місцеві ЗМІ, посилаючись на патрульну поліцію.

Як повідомляється, черговим поліцейським надійшла інформація про те, що по вулиці Садова в Центральному районі Миколаєва велика група людей почала масову бійку. Прибувши за вказаною адресою, миколаївські патрульні виявили близько 100 молодих хлопців, які влаштували між собою бійку.

За попередніми даними, між невеликою групою молодих людей кілька днів тому стався конфлікт. Взявши з собою «підкріплення», молоді люди влаштували масові «розбірки». До слова, вирішити конфлікт учасникам цієї бійки протягом 3-х днів так і не вдавалося, і кожен раз молодики виходили в обумовлене місце, як на роботу.

Співробітники правоохоронних органів Миколаєва перевірили майже 20 хлопців, 5 з яких були затримані і доставлені у відділ поліції для подальшого з'ясуваннях всіх обставин.

За словами місцевих жителів даного району, це так звані «гуртожитські розбірки». «Протягом 3-х днів близько 100 молодиків махали під вікнами кулаками, страшно було вийти на вулицю», - ділиться враженнями про те, що сталося місцева мешканка Валентина.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь