Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У Києві чоловік «замінував» весілля друзів

Співробітники Нацполіціі Києва затримали громадянина іншої держави, який «замінував» будинок, де проходило весілля його друзів. Дана інформація була оприлюднена представниками столичної поліції на офіційному сайті відомства.

Як повідомляється, вчора, 1 листопада, в чергову частину поліції надійшли відомості про те, що в одному з ресторанів Дніпровського району Києва, де святкують весілля, закладена бомба, яка здетонує через 10 хвилин. До закладу, розташованого по вулиці Малишка, виїхали співробітники правоохоронних органів і вибухотехніки. В ході необхідних заходів столичні поліцейські евакуювали понад 400 осіб, проте фахівці так і не знайшли ніяких вибухових пристроїв всередині закладу і на прилеглій до ресторану території.

Вичислити «мінера» правоохоронцям вдалося за допомогою мобільного телефону. Зловмисника - 44-річного громадянина іноземної держави затримали вдома. До слова, на момент арешту чоловік знаходився в стані алкогольного сп'яніння, при цьому пояснити своїх дій підозрюваний не зміг. Пізніше київські копи з'ясували, що причиною «мінування» стала образа на друзів, які не запросили фігуранта на весілля, в зв'язку з цим чоловік вирішив зіпсувати їм настрій.

Тепер горе-приятелю загрожує тюремне ув'язнення терміном до 3-х років.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь