Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Під Бердянськом в одному і тому ж місці сталася низка ДТП

Під Бердянськом в неділю, 10 грудня, сталося відразу дві дорожньо-транспортні пригоди з різницею в кілька хвилин. Про аварії інформують представники патрульної поліції Бердянського району.

Згідно з даними відомства, в селі Азовське, 10 грудня, в ранковий час доби на проїжджій частині зіткнулися автотранспортний засіб марки «Жигулі» і пікап «Таврія». Обидва автомобілі отримали істотні механічні пошкодження. Водіям і пасажирам постраждалих машин не знадобилася допомога медиків - ніхто з них в ході ДТП не отримав фізичних каліцтв.

В цей же день буквально через пару хвилин в даному населеному пункті сталася ще одна аварія за участю автомобіля марки ВАЗ 2109, який на великій швидкості злетів з траси. Автотранспортний засіб з кювету діставали за допомогою евакуатора. Водій ВАЗа був госпіталізований співробітниками швидкої допомоги в місцевий медичний заклад.

В обох випадках подробиці подій з'ясовували працівники патрульної поліції.

Примітно, в соціальних мережах жителі Бердянського району розповіли, що місця, де сталися ДТП, славляться нехорошою репутацією, так як на зазначених ділянках часто трапляються аварії.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь